MOLITVE

IZMOLI JE SVAKODNEVNO Snažna zaštitnička molitva za obitelj- Gospodine Isuse, opečati svojom Presvetom Krvlju sve članove moje obitelji

Molitva za obitelj nešto je najvrjednije što možemo činiti. Bog ne želi da molimo samo za svoje potrebe, nego i potrebe bližnjih. Ѕrеtnі ѕmо kаdа ѕе nаšа оbіtеlј оkuрі. Вlаgоѕlоvlјеnо је vrіјеmе kаdа ѕе družіmо ѕ nјіmа. Роnеkаd іh dužе nе vіdіmо. No, bеz оbzіrа žіvе lі ѕ nаmа іlі оdvојеnо, vаžnо је dа mоlіmо zа ѕvаkоgа člаnа.

Molitva za obitelj drži obitelj na okupu i najbolji je izraz ljubavi prema njima, piše Župa sv. Josipa Radnika iz Gajnica u Zagrebu.

Molitva

Gospodine Isuse, u rane tvoga Presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Ponizno te molim, oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu, blagom i poniznom. Molim te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš mene i članove moje obitelji. Isuse Kriste, ti si jedini Gospodin i naš Gospodar, samo ti imaš svu vlast nad svima nama.

Gospodine Isuse, opečati svojom Presvetom Krvlju sve članove moje obitelji, prostore u kojima živimo i radimo, sve ljude s kojima se susrećemo i surađujemo, sva prijevozna sredstva kojima se služimo, sve izvore dohotka i sva materijalna sredstva koja su nam od Boga namijenjena i koja već posjedujemo.

Vezani članci

Molim te, Isuse, opečati svojim svetom Krvlju hranu koju jedemo, vodu, zrak i lijekove koje uzimamo. Isuse, otkupi mene i sve članove moje obitelji od optužbi kojima nas Zli optužuje pred Ocem. Otkupi nas od ljudi koje smo na bilo koji način povrijedili. Molim te da u sve njih uđe tvoja ljubav, praštanje, zdravlje duše i tijela.

Isuse, ulij nam svoju ljubav za sve ljude, osobito one koje teško prihvaćamo i one koji nas ne vole. Neka tvoja sveta Krv, Isuse, slomi snagu svake loše navike među nama, svih negativnih riječi, misli, želja, osjećaja i postupaka. Otkloni od nas posljedice negativnosti iz prošlosti. Po svojoj muci i uskrsnuću učini nas otvorenim za sve što nam želiš dati.

Neka nas tvoja Krv opere i iscijeli sve naše rane. Neka snaga tvoje Krvi slomi u nama i među nama sva negativna naslijeđa duha i duše koja se žele prenijeti na nas od pokojnih članova naše obitelji (zastati i nabrojati). Isuse, svojom svetom Krvlju operi ih i otkupi kod nebeskog Oca i uvedi ih u svoju slavu. Hvala ti za tvoju i našu Majku, za krsne zaštitnike članova moje obitelji, za anđele čuvare svakog od nas, za njihovu neprestanu pomoć i zaštitu. Slava tebi, Gospodine Isuse! Amen

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button