SVJEDOČANSTVA

Simona Mijoković: Bila sam sve to što portali pišu o meni,još i gora. Ali, zamislite tu Božju veličinu, tu ljubav koja mi je oprostila…

“Istina je. Bila sam sve to što pišete po portalima o meni. Bila sam još gora. Ali, zamislite tu Božju veličinu, tu ljubav i dobrotu koja je rekla: Simona opraštam ti, idi i ne griješi više. I to je moje malo srce zaista shvatilo. Otac moj nebeski mi je oprostio. Duh Sveti dao mi je mir, dao mi je snagu da zaista mogu ići i svjedočiti u ljubavi. I sva ona progonstva, sve ono što mi je bilo teško, samo me je poticalo da još više svakog tog čovjeka ljubim.

Riječi su to Simone Gotovac Mijoković u intervjuu za svjetovni medij, In Magazin gdje je  još dodala da se uvijek osjeća dobro i zahvalno jer u zahvalnosti su sve one milosti koje joj Gospodin daruje. “Zahvalna sam na svemu što sam prošla, na svemu što mi je Gospodin darovao i na svemu što danas živim”, istaknula je Simona.

Na pitanje voditelja kako izgleda njezin život danas, Simona svjedoči o roditeljstvu.

“Majčinstvo je jedna velika žrtva, sebedarje, odricanjeali i najveći blagoslov. Nema tog blagoslova osim kad vidim moju dječicu koja mi se raduju kada ih odgajam, kada ih učim o vjeri, kada su kraj mene, kada sam ja i majka i domačica i kuharica i čistačica, sve za njih”, napominje.

Svjedoči i o svom prvom susretu s Bogom i govori kako je Ante uvijek u njezinim molivama baš zato jer ju upravo on odveo na Tabor a na Taboru je kaže, odmah povjerovala. Jer kako govori, iako je tijelom služila tijelu i grijehu te živjela na dnu, njezina je duša uvijek čeznula za spasiteljem, za novim životom koji je tražila i u muškarcima i u društvu ali to je zaista “mogao biti samo naš Otac koji je poslao svog Sina da me spasi”, govori.

Na zamolbu voditelja da kaže gledateljima nešto da se osjećaju bolje Simona je rekla. ‘Moje malo srce porućuje vam da se molite. Bog čuje svaki vapaj i svaki vapaj dolazi do njega’, rekla je Simona.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button