OSTALOZDRAVLJE

Sestra Ande preboljela je covid par dana prije 117. rođendana

Lucile Randon, koja je 1944. uzela ime sestra Andre, 16. je siječnja testirana pozitivno na korona virus iako nije razvila nikakve simptome, a lokalnim je medijima izjavila kako ‘nije bila ni svjesna da ima virus’

Francuska opatica koja je najstarija u Europi, preboljela je zarazu korona virusa samo nekoliko dana prije svog 117. rođendana, prenosi BBC.

Lucile Randon, koja je 1944. uzela ime sestra Andre, 16. je siječnja testirana pozitivno na korona virus iako nije razvila nikakve simptome, a lokalnim je medijima izjavila kako ‘nije ni svjesna da ima virus’.

Sestra Andre, koja je slijepa i koristi invalidska kolica, smještena je u staračkom domu u Toulonu u južnoj Francuskoj te u četvrtak obilježava svoj 117. rođendan.

– Proslava će biti u nešto manjem broju nego prethodnih godina zbog situacije u kojoj se nalazimo. Ne želimo dovesti u opasnost druge članove staračkog doma, kao ni ostale stanovnike – rekao je David Tavella, glasnogovornik staračkog doma.

Sestra Andre rođena je 11. veljače 1904. godine te je trenutno najstarija osoba u Europi i druga najstarija osoba na svijetu.

– Nisam se bojala korone, jer se ne bojim umrijeti. Sretna sam što sam živa i s ovim ljudima, ali bila bih sretna i da sam tamo gore, sa svojom obitelji – rekla je za BBC sestra Andre.

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er