VJERA I DUHOVNOST

Savjet svećenika svim majkama: Ako želite zaštititi svoju djecu od zla učinite ovo…

Savjet svećenika svim majkama: Ako želite zaštititi svoju djecu od zla učinite ovo…Mnogi svećenici su primili svoj poziv nenadano, neplanirano, a neki su mu se čak i odupirali neko vrijeme dok odluka u njima nije posve sazrela. Jedan među njima je i otac Isaac Relyea, čije je svjedočanstvo objavila Izdavačka kuća Kyrios, a koji je postao svećenik zahvaljujući svojoj majci.

Isaac u svjedočanstvu priča kako je njegova majka bila snažna katolkinja koja je svoje šestero djece odgajala u tom duhu.

Otac je bio strožiji i ne toliko posvećen vjeri, što je Isaaca, priznaje, i odvelo na put grijeha.

Prisilio ga je da se nauči boriti za sebe pa je tako bio prisiljen fizički se suočiti s dječakom iz susjedstva kojega je pretukao te tako nastavio živjeti u agresivnom duhu.

“Odlutao sam od Boga. Kad vas Bog poziva na nešto i vi znate da vas poziva, a ja sam znao, a vi odlučite ići drugim putem, nemojte očekivati blagoslov. Nema života izvan Boga i Njegove volje. Naučio sam to na teži način”, prisjeća se Isaac.

Priznaje da je kao mladić počeo odlaziti na tulume i na loša mjesta te da ga je počeo pratiti zao glas. Kaže da se tukao sa suparnicima i da je to sve trajalo godinama.

No, jednom prilikom se našao u situaciji koja mu je otvorila oči i potpuno ga promijenila. Tada je odlučio da se želi promijeniti i to rekao majci koja je bila presretna.

Prvi put je nakon 17 godina primio tijelo Kristovo i opet osjetio da je Isus živ.

No, nakon toga doznaje nešto što ga je ostavilo bez riječi.

Naime, dok ga je majka vozila u sjemenište, nešto mu je priznala. Ispričala mu je nešto što do tada nije znao.

Priznala mu je da ga je, dok ga je nosila u utrobi, posvetila Blaženoj Djevici Mariji u želji da postane svećenik. Posvetu je obnovila u trenutku kad ga je rodila.

Molila se i Padre Piju da ga prihvati kao svoje duhovno dijete i da moli za njega da postane svećenik, a on joj je odgovorio da prihvaća njezinu molbu.

Savjet svećenika majkama: “Posvetite djecu Blaženoj Djevici”

“Ako imate djecu, posvetite ih Blaženoj Djevici Mariji. To je važno. Ne mogu majci dovoljno zahvaliti na tome. Toliko sam puta u životu bio blizu smrti…”, naglasio je Isaac.

savjet svećenika majkama

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er