VJERA I DUHOVNOST

Rimski egzorcist: 90 posto slučajeva s kojima se bavim su uroci, a Sotona voli preuzimati ove ljude…

U intervjuu za časopis “Maria Mensajera”, poznati talijanski egzorcist otac Gabriele Amorth rekao je: “Svatko je ranjiv na djelo Sotone” i da, “đavao voli preuzeti one koji imaju političke dužnosti.”

Španjolski dnevnik “La Razon” objavio je intervju u članku Alexandera Smoltczyka u kojem stariji svećenik opisuje što se događa u egzorcizmu. Rekao je da ih je izveo više od 70.000.” Zlo postoji u politici, zapravo prilično često”, rekao je otac Amorth. “Đavao voli preuzimati poslovne vođe i one koji imaju političke dužnosti. Hitler i Staljin bili su opsjednuti. Kako ja znam? Jer su ubili milijune ljudi. Evanđelje kaže: ‘Po plodovima ćete ih prepoznati.’

Nažalost, egzorcizam nad njima ne bi bio dovoljan, jer su bili uvjereni u ono što čine. Ne možemo reći da je to bilo opsjednutost u strogom smislu riječi, već potpuno i dobrovoljno prihvaćanje sugestija đavla.” Kažem onima koji dolaze kod mene da prvo odu liječniku ili psihologu, nastavio je svećenik. “Uglavnom postoji fizička ili psihološka osnova za objašnjenje njihove patnje. Psihijatri mi šalju neizlječive slučajeve. Nema rivalstva. Psihijatar utvrđuje radi li se o bolesti, egzorcist je li riječ o prokletstvu”, objasnio je otac Amorth. Nitko, nastavio je, pa ni on sam, nije “siguran od đavla. Svi su ranjivi.”

“Đavo je vrlo inteligentan. Zadržao je inteligenciju anđela kakav je bio.” “Pretpostavimo, na primjer, da vam netko s kim radite zavidi i baci urok na vas. Razboljeli biste se. 90 posto slučajeva s kojima se bavim su upravo uroci. Ostali su zbog članstva u sotonističkim sektama ili sudjelovanja u seansama ili magiji. Ako živite u harmoniji s Bogom, đavlu je mnogo teže zaposjesti vas”, rekao je otac Amorth.

Vezani članci

“Papa podržava egzorciste”, objasnio je, ali “sotonske sekte se šire”, i zbog toga je otac Amorth rekao da je njegov kalendar za sljedeća dva mjeseca pun. “Radim sedam dana u tjednu, od jutra do mraka, uključujući Badnjak i Veliki tjedan”, rekao je svojevremeno ovaj moćni egzorcist.

www.medjugorje-news.com

Izvor
church pop
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er