VIJESTI

Raffaele Galati posjetio Radio Mariju Bosne i Hercegovine

Koordinator za Europu ispred Svjetske obitelji Radio Marije Raffaele Galati posjetio je Radio Mariju u Bosni i Hercegovinu u trodnevnom putovanju.

U periodu od 2. – 4. studenog 2021. koordinator „World Familia“ Raffaele Galati obišao je sva tri studija Radio Marije Bosne i Hercegovine. Najprije je obišao sarajevski studio u kojem je s djelatnicima istog popričao o budućim planovima Svjetske obitelji Radio Marije kao i o trenutnoj situaciji u Europi. Također je iznio i prijedloge poboljšanja rada na terenu u doba Covida 19.

„Volonteri i teren su egzistencija Radio Marije u globalu, a posebno u ovim teškim situacijama u kojima se trenutno nalazi Bosna i Hercegovina. Svi stanovnici Bosne i Hercegovine moraju znati da postoji Radio Marija u njihovoj zemlji,“ poručio je između ostalog Raffaele Galati djelatnicima Radio Marije u BiH.

Drugog dana boravka u Bosni i Hercegovini Raffaele Galati je po sjetio međugorski i mostarski studio gdje su se svi djelatnici okupili i iznijeli planove za 2022. godinu.

„Osjetan je pomak Radio Marije u Mostaru koji je ponajviše vidljiv u broju volontera i povećanju novih emisija što tako nije bilo u prethodnom periodu. Mostar je grad s velikim mogućnostima i u budućnosti pored Međugorja, bit će središte okupljana i događanja svih događaja za Radio Mariju u BiH, ne zaobilazeći ni važnost sarajevskog studija i povezanosti s cijelom Bosnom i Hercegovinom,“ poručio je Galati.

Posljednjeg dana sumirani su svi predstojeći planovi i istaknuta je važnost okupljanja što većeg broja terena u sva tri studija i odlazak na teren, ponajviše na mjesta u kojima Radio Marija ima frekvencije.

galati

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er