HRVATSKAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Radio Marija u Hrvatskoj slavi 25 godina emitiranja

Radio Marija 22. veljače slavi svoj rođendan, odnosno ove godine se obilježava 25 godina emitiranja programa tog radija.

Prema riječima patra Stjepana Fridla, glavnog urednika Radio Marije, u razgovoru za Hrvatski katolički radio, ovih dana je bilo dosta posla. “Osjećam unutra jednu smirenost i radost jer Radio Marija djeluje 25 godina u Lijepoj Našoj”, istaknuo je p. Fridl.

9131 dana ili 13.148.640 minuta emitiranja programa Radio Marije svjedočanstvo su vaše ljubavi i dobrote. Radio Marija u svijetu započela je kao župski radio 1983. godine u Erbi, pored Milana u Italiji. Danas u svijetu djeluje 86 radijskih postaja ujedinjenih u Svjetsku obitelj Radio Marije.

Radio Marija u Hrvatskoj započela je emitirati program 22. veljače 1997. godine, kao 13. postaja Radio Marije u svijetu i kao prvi katolički i religijski medij u Republici Hrvatskoj.22. veljače, točno u podne, kardinal Kuharić je molitvom Anđeo Gospodnji blagoslovio rad nove radijske postaje.

Već 25 godina svakoga dana prenosimo svetu misu, molimo Božanski časoslov, krunicu i u brojne domove donosimo riječ utjehe, nade i ljubavi. Svakog dana navještamo Božju riječ i živimo pouzdanje u Providnost.

Vezani članci

U našem djelovanju sudjeluje oko 400 volontera, a njih 150 kao urednici i voditelji emisija. Hvala vam što nam svojom molitvom, žrtvom i materijalnom pomoći omogućujete još radosnije ostvarivati poslanje Radio Marije. Tu smo zahvaljujući vašoj ljubavi i potpori – sretan nam 25. rođendan, stoji u objavi na facebook stranici Radio Marije Hrvatska

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er