VIJESTI

Proslava patrona Radio Marije u BiH

Na svetkovinu Navještenja Gospodnjega, 25. ožujka, „Radio Marije BiH“ slavi svoj patron u crkvi Sv. Ignacija Lojolskog na Grbavici u Sarajevu, s početkom u 18 sati.

Svetu misu predvodit će generalni tajnik Biskupske konferencije BiH mons. Ivo Tomašević.

Program proslave patrona Radio Marije u BiH započet će u 16 sati zajedničkom molitvom Gospine krunice iz svetišta u Nazaretu. U molitvi krunice će se ujediniti 93 postaje Radio Marija, rasprostranjene u 82 zemlje svijeta na 52 različita jezika, pod sloganom Tvoj narod na putu, budući da toga dana sve slave svoj patron.

U 17 sati okupljeni će se uključiti u svečani čin posvete Rusije i Ukrajine Bezgrešnomu Srcu Marijinu iz Bazilike Sv. Petra u Vatikanu, ujedinjujući se tako i u molitvi za mir, koju je potaknuo papa Franjo.

Vrhunac slavlja bit će okrunjen svetom misom, nakon koje je predviđeno druženje djelatnika, volontera, suradnika, dobročinitelja i prijatelja Radio Marije u BiH.

Dodajmo kako će se program prenositi putem radiovalova i Facebook stranice Radio Marija u BiH. Pozivaju se svi da se pridruže, kako u molitvama tijekom dana tako i na misnom slavlju, javlja Radio Marija u BiH.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er