SVJEDOČANSTVA

“Vidio sam Padre Pija kraj svog kreveta”, kazao je kada se probudio iz kome.

Probudio se iz kome i ugledao Padre Pija. Priča koja se dogodila ne tako davno zaista je izvanredna. Mladić od nešto više od 25 godina, bolivijske nacionalnosti dok je bio na bolničkom krevetu u komi, bez znakova života, sada je proglasio svoj novi početak, probudio se i rekao da je vidio Padre Pija kraj svog kreveta kako mu se smiješi.

A zamislite, majka i sestra bile su izvan bolničke sobe i molile se svetom Piju.

Ovo je još jedno snažno svjedočanstvo o svecu iz Pietrelcine koji nas tjera da se još više zaljubimo u njega i milosti koje nam Bog preko Padre Pija daje.

Vjera i pouzdanje svetog Padre Pija u Božju iscjeliteljsku moć bili su bez premca. Pokazuje nam svima da moć molitve može proizvesti prekrasne i čudesne rezultate. Bio je to kanal Božje milosti, ljubavi i milosrđa.

Padre Pija

Budi se iz kome. Padre Pio ga liječi

Padre Piju pripisuju mnoga čuda: čuda ozdravljenja, obraćenja, bilokacije i stigme. Njegova čuda su mnoge ljude dovela do Krista i osvijetlila Božju dobrotu i ljubav prema nama. Dok je Padre Pio odgovoran za beskonačan broj čuda, dovoljno je pogledati nekoliko čuda po njegovu zagovoru da biste spoznali njegovu svetost.

Pedeset godina Pio je nosio stigme. Bio je franjevački svećenik koji je na rukama, nogama i boku nosio iste rane kao i Krist. Od 1918. do malo prije svoje smrti 1968. godine prošao je stigmatizaciju. Unatoč svim pregledima, nije bilo odgovarajućeg objašnjenja za rane (Stigme). “

Stigme nisu bili poput normalnih rana ili ozljeda – jednostavno nisu zacjeljivale. To nije bilo posljedica bilo kakvog zdravstvenog stanja, jer je dva puta bio na operaciji (jednom za saniranje kile i jednom za uklanjanje ciste s vrata), a posjekotine su zacijelile uobičajenim ožiljcima. Pedesetih godina prošlog stoljeća krv je vađena iz drugih medicinskih razloga, a test krvi bio je potpuno normalan. Jedina nenormalna stvar u njegovoj krvi bila je mirisna aroma, koja je pratila ono što je proizlazilo iz njegovih stigmati.”

Padre pio je zasigurno još jedan dar i veliki zagovornik kod Isusa nama katolicima…

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er