BihVijesti

Pripremite se, promjena vremena stiže u BiH

Početak prosinca donosi promjenu vremenskih prilika. Nestabilno vrijeme uz oborine očekuje se sve do kraja prognoznog razdoblja, 8. prosinca.

Anticiklona smještena iznad jugoistočne Europe diktira vremenske prilike u našoj zemlji do kraja ovog mjeseca, što uvjetuje stabilno i suho vrijeme, ali i pojavu dugotrajne magle osobito na sjeveru, istoku i u središnjoj Bosni, navedeno je u srednjoročnoj vremenskoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Početak prosinca donosi promjenu vremenskih prilika.

Nestabilno vrijeme uz oborine očekuje se sve do kraja prognoznog razdoblja, 8. prosinca, javlja N1.  Temperature u sljedećih 15 dana bit će ujednačene, posebno kada su u pitanju jutarnje temperature zraka, dok će na dnevne utjecati pojava magle, ali i duži sunčani intervali, pa će i temperaturne oscilacije tikjekom dana biti izraženije. Jutarnje temperature do kraja prognoznog razdoblja kretat će se od -1 do 4 u Bosni, te od 4 do 9 stupnjeva u Hercegovini, dnevne u Bosni između 6 i 11, u Hercegovini od 10 do 15 °C, priopćeno je u vremenskoj prognozi.

www.medjugorje-news.com/vecernji.ba

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button