MEĐUGORJE

Vidjelica Mirjana će biti svjedok: Prije znaka koji će biti dat čovječanstvu, dogoditi će se tri velika događaja koji će biti upozorenja svijetu

Prije vidljivog znaka koji će biti dat čovječanstvu, bit će tri upozorenja svijetu, to će biti događaji koji će se dogoditi na zemlji, a vidjelica Mirjana će biti svjedok

Tijekom ukazanja 25. prosinca 1982., Gospa je vidjelici Mirjani povjerila desetu i posljednju tajnu i otkrila datume u kojima će se različite tajne dogoditi. Mirjana je rekla da joj je Gospa otkrila mnoge aspekte budućnosti, do sada više od onih ispričanih drugim vidiocima.

Iz tog razloga ovdje izvješćujem ono što mi je Mirjana rekla u intervjuu 5. studenog 1983. Sažimam bitne aspekte njezine priče, ne citirajući do kraja: – Prije vidljivog znaka koji će biti dan čovječanstvu, bit će tri upozorenja svijetu. Upozorenja će biti događaji koji će se dogoditi na zemlji. Mirjana će biti svjedok.

Tri dana prije jednog od upozorenja obavijestit će svećenika kojeg je ona izabrala da svijetu obznani tajne. Mirjanino svjedočanstvo bit će potvrda ukazanja i poticanje obraćenja svijeta. Nakon upozorenja, vidljivi znak će biti ostavljen na mjesto ukazanja u Međugorju, za cijelo čovječanstvo. Znak će biti dat kao svjedočanstvo ukazanja i poziv na vjeru.

Ova Gospina poruka odmah je poslana papi Ivanu Pavlu II. “S obzirom na događaje koji su u pokretu i koji su blizu, moć koju još uvijek ima Sotona biti će mu oduzeta.” U pismu Papi od 2. prosinca 1983., koje je objavio René Laurentin u “Gospa se pojavljuje u Međugorju?”, Queriniana, Brescia 1984., str. 156-158.

Deveta i deseta tajna su ozbiljne. Oni su kazna za grijehe svijeta. Nakon prvog upozorenja, drugi će uskoro uslijediti. Ljudi će imati vremena za obraćenje. – Ovo vrijeme je razdoblje milosti i obraćenja. Nakon vidljivog znaka, oni koji ne vjeruju imat će malo vremena za obraćenje. Iz tog razloga Gospa poziva na hitno obraćenje i pomirenje. – Poziv na molitvu i pokoru predodređen je da otjera zlo i rat i prije svega da spasi duše. – Prema Mirjani, nalazimo se blizu događaja koje je predvidjela Gospa. Iz tog razloga Mirjana govori čovječanstvu: – Obratite se što je prije moguće i otvorite svoja srca Bogu.

M.I.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er