HRVATSKA

POVIJESNA MEDALJA Rukometašice osvojile brončanu medalju – među njima i dvije studentice Hrvatskog katoličkog sveučilišta!

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija senzacionalnom igrom osvojila je brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj, pobijedivši domaćina s 25-19 (11-11).

Riječ je o prvoj medalji za hrvatski ženski rukomet na velikim natjecanjima i zasigurno najvećom senzacijom u povijesti europskih prvenstava. Na putu do bronce naše su rukometašice upisale čak šest pobjeda, a poražene su od finalistica Norveške i Francuske. Ulaskom u polufinale rukometašice su izborile izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2021.

U fenomenalnoj ekipi bile su i Dora i Larissa Kalaus, studentice druge godine diplomskog studija psihologije na HKS-u, kojima je Sveučilište prije nekoliko dana uputilo čestitke nakon treće pobjede na prvenstvu.

Rektor Tanjić u osobnoj je čestitci napisao: “Poštovane Larissa i Dora, u ime cijele naše sveučilišne zajednice i u svoje osobno ime čestitam vam od srca na sjajnom uspjehu koje ste postigle zajedno s hrvatskim rukometnim reprezentativkama na Europskom rukometnom prvenstvom za žene u Danskoj. Oduševljeni smo Vašim rezultatom, srčanom igrom i timskim duhom. Želimo Vam puno Božjeg blagoslova i uspjeha u daljnjem natjecanju.”

U svojoj poruci Rektor je čestitao i ostalim igračicama, izborniku Nenadu Šoštariću i stručnom timu, poželjevši im puno uspjeha i Božjeg blagoslova. Vjerujemo kako će uskoro uslijediti i nova čestitka HKS-a.

Čestitamo naših rukometašicama na izvanrednoj igri i velikoj brončanoj medalji!

www.medjugorje-news.com/bitno.net

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er