BIJAKOVIĆIMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Potresno viđenje koje je doživjela vidjelica Mirjana

Mirjana je 14. veljače 1982., u Sarajevu, imala neobično viđenje:umjesto drage Majke ukazao joj se sotona. O tome kaže: „Osjećala sam da tonem. Sve mi je bilo crno, kao iz daljine, kao jeka, čula sam kako mi nudi ljepotu, uspjeh…, ako se odreknem Gospe, Boga.

Rekao mi je da njega slijedim, da će me on učiniti sretnom, da zbog Gospe
samo trpim. Ne znam jesam li svjesno vikala ili je to dopiralo iz moje duše: Ne, ne, ne…! Onda je nestalo njega, a pojavila se ona, Majka. Odmah sam se osjećala kao da prije ništa nije bilo. Ona mi je podarila snagu. ‘Drago dijete, oprosti mi za ovo viđenje, ali moraš znati da sotona postoji rekla mi je. Također mi je rekla da je ovo đavlije vrijeme i da je to moralo biti. Odala mi je priznanje za moju vjeru..”

Mirjana kaže da je sad sotona nasrtljiv. On rastavlja bračne parove, zavada svećenike, opsjeda osobe, čak neke ubija. Zato Gospa traži da se od njega štitimo molitvom (posebno zajedničkom), postom, noseći blagoslovljene predmete i držeći ih u kućama.


„Draga djeco!
Danas vas pozivam da stavite u svoje kuće što više blagoslovljenih predmeta i da svaka osoba stavi na sebe neku blagoslovljenu stvar. Sve predmete blagoslovite, tako će vas sotona manje napastovati, jer ćete imati oklop protiv sotone.Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!“ (18. srpnja 1985.)


Mirjana nerado govori o svom doživljaju i kaže:„Zašto pridavati pažnju njemu, pokraj naše drage Majke!”

Tekst je ulomak iz knjige Drage Vidović “Spasenje čovječanstva”. Dopuštenje izdavača za prenošenje teksta iz knjige je ekskluzivno i vrijedi isključivo za portal medjugorje-news.com

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er