MEĐUGORJE

Posljednja Gospina poruka od samo 9 riječi, zašto? Jesmo li se prestali odazivati Gospinu pozivu?

Gospa, Kraljica Mira svakog 25. u mjesecu daje poruku za čovječanstvo preko vidjelice Marije Pavlović Lunetti već desetljećima, tako je bilo i ovog 25. ožujka. No, poruka koju je Gospa ostavila ovaj mjesec bitno se razlikuje od dosadašnjih, zašto?

Ljudima diljem svijeta koji s nestrpljenjem iščekuju 25. u mjesecu i novu Gospinu poruku, ova poruka bila je pomalo neobična i na prvi pogleda lako je zaključiti zašto. Naime, poruka je relativno kratka i sastoji se od samo devet riječi, a što je mnogo značajnije od toga, poruka ne završava klasičnim “pozdravom” sa kojim Gospa uvijek završava svoje poruke: Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Neki to vide kao nastavak nekih od prethodnih poruka u kojima nas je Gospa upozoravala na to da svijet ide ka svojoj propasti jer se čovječanstvo umjesto obraćenja odlučilo na propast i smrt. 

Poruka, 25. listopad 2022:

„Draga djeco! Svevišnji mi dozvoli da budem s vama i da vam budem radost i put u nadi jer čovječanstvo se odlučilo na smrt. Zato me posla da vas poučavam da bez Boga nemate budućnosti. Budite, dječice, instrumenti ljubavi za sve one koji nisu upoznali Boga ljubavi. Svjedočite radosno vašu vjeru i ne gubite nadu u promjenu ljudskoga srca. Ja sam s vama i blagoslivljam vas mojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Poruka, 25. siječanj 2023

„Draga djeco! Molite se sa mnom za mir jer sotona želi rat i mržnju u srcima i narodima. Zato molite i žrtvujte vaše dane postom i pokorom da vam Bog da mir. Budućnost je na raskrižju, jer moderni čovjek ne želi Boga. Zato čovječanstvo ide prema propasti. Vi ste, dječice, moja nada. Molite se sa mnom kako bi se ostvarilo ono što sam započela u Fatimi i ovdje. Molite i svjedočite mir u vašem okružju i budite ljudi mira. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Svjedoci smo svega što se današnjem čovjeku pokušava “progurati” pod normalno, od suptilnog nametanja rodne ideologije ( na što je upozorio i papa Franjo) najranjivijima među nama – djeci, preko legaliziranja homoseksualnih brakova čak i od strane pojedinih crkvi u Europi, pa sve do monstruoznih želja pojedinih skupina da se pobačaj – UBOJSTVO nevinog čovjeka legalizira i učini dostupnim čak i maloljetnicima bez nužnog pristanka roditelja.

Kada sve ovo sagledamo, nismo li kao čovječanstvo možda i zaslužili da se na nas obruči gnjev Svevišnjega? Onoga koji nam je u svojoj ljubavi i dobroti poslao Bezgrešnu Djevicu da nas svojom prisutnošću vrati svome Sinu…

Gospa je među nama preko četiri desetljeća i neumorno nas kao Majka poziva na obraćenje, na molitvu i post. Koliko smo se doista u ove 43 godine odazvali Njezinom pozivu? Možda najbolji odgovor na to pitanje daje sama Gospa u svojoj zadnjoj poruci koju nije završila sa: Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er