CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Posljednja borba između Boga i Sotone odvijati će se preko…

Osim što je Gospa u Fatimi najavila uništenje obitelji kao posljednju borbu između Boga i Sotone, i poznati pisac Ralph Epperson u knjizi Novi svjetski poredak koju je napisao 1989. cijelo jedno poglavlje posvetio je – Uništenju obitelji.

Nevjerojatne su stvari koje je tada ‘predvidio’ jer sve što je napisao počelo se ostvarivati još mnogo prije, a mnogi Hrvati tek su posljednjih godina, mogli shvatiti koliko je velika i opširna mreža Sotone i koliko jako, ali baš jako čini sve da bi uništio tradicionalnu Obitelj!

Počelo je i prije s pokušajem uvođenja rodne ideologije u škole, pa sa raspravama oko Istanbulske konvencije, koja je uz blagoslov demokršćana, započela ostvariti jedan nadzakon što je Epperson također predvidio, a nastavlja se malim i gotovo neprimjetnim koracima s nekim izabranim vođama u hrvatskoj politici koji ovaj oblik demokracije zagovaraju i promiču, bez susprezanja. Napominjemo ista se podrška ovim idejama događa i u crkvenim redovima.

Epperson je tako 89′, kad su ove stvari zvučale nevjerojatno napisao: ‘Homoseksualni brakovi bit će legalizirani. Roditeljima neće biti dozvoljeno odgajati djecu, a državi hoće. Sve žene bit će zaposlene u državnim službama i neće biti dozvoljeno da budu kućanice. Razvesti će se moći ekstremno lako, a brakovi između jednog muškarca i jedne žene će izumrijeti.’

Također, Epperson predviđa novi oblik napada na obitelj koji je također iz prikrajka izašao na svijetlo dana a zove se ‘zlostavljanje djece’ pa tako Epperson piše:

‘Definicija zlostavljanja djece napravila je zločinca od gotovo svakog roditelja. Svaki roditelj koji nešto nameće, brani, uči svoje dijete (primjerice kršćanskim vrijednostima) od sada je zlostavljač. Cilj ovoga je posve jasan: budući da roditelji zlostavljaju svoju djecu, njihov odgoj treba prepustiti socijalnim radnicima’. Udžbenici će poučavati djecu da je obitelj ostatak prošlosti. Tako će tradicionalna obitelj polako odumrijeti…’

Da, ove proročke izjave uistinu su strašne jer ovo su samo djelići ogromne mreže kojoj je cilj apsolutna kontrola a naposljetku i uništenje čovječanstva, jer tradicionalna obitelj stup je svakog društva. Kad se ovaj projekt ‘preodgoja’ čitave civilizacije uistinu do kraja implementira u sve države preko svojih ljudi u politici, ‘slobodan čovjek’ prestat će postojati.

Ostat će samo kontrolirano roblje jedne male vrhuške, dok će ostatak pobunjenih biti suzbijen, progonjen, eliminiran – demokratski, pod okriljem zakona!

S obzirom da smo mi oslobođeni po Isusu Kristu, a ne po zakonima svijeta, učinite baš sve da vi i vaša obitelj pod cijenu života ne izdate Boga i Njegovu riječ. Jer, ovo što se sada događa, to su progoni na koje smo također – kao nasljednici Krista, upozoreni! Kako u riječi Boga, tako i u vrlo utješnoj poruci naše Gospe koja je Hrvatima preko svećenika don Gobbija za vrijeme posjeta Zagrebu, 20. rujna 1996. rekla nešto vrlo znakovito – upozorila nas je na zlo koje dolazi!

Odlučujuća borba između Boga i Sotone

Tako je Gospa rekla: “Došao je čas odlučujuće bitke.

Sotona je već došao do vrhunca svoje moći i sada, također i u Crkvi, dovršit će (svoje djelo), koliko mu je Gospodin dopustio za Njeno najbolnije čišćenje. Časovi, koje ćete proživjeti, spadaju među najvažnije, jer svi događaji koje sam vam prorekla, ispunit će se.

– Ne boj se malo stado. Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. isus želi biti od vas proslavljen.”

boga

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button