VJERA I DUHOVNOST

Poruka Gospe na današnji dan: Ovo su tri zamke sotone u koje čovječanstvo današnjice upada!

Na današnji dan, blagdan Gospe od krunice, 7. listopada 1986. godine, svećenik don Stefano Gobbi, začetnik Svećeničkog Marijanskog pokreta prinio je izvanrednu poruku koja otkriva tri najvažnije zamke koje postavlja sotona u borbi protiv čovjeka. Nažalost, čini se da upravo te tri zamke vode čovječanstvo u neviđeni ponor…

Ovo je poruka Gospe:

“Ja sam Kraljica svete Krunice. Vaša sam Voditeljica koja vas vodi u strašnoj bici protiv Sotone i svih duhova zla. Ako poslušno dopustite da vas Ja vodim, uvijek ćete uza se osjećati dragocjenu pomoć Gospodinovih anđela, rajskih blaženika i svetaca, te svih duša koje se još čiste u čistilištu.

Ja sam u stvari Voditeljica jedne jedine čete. Danas, kada se sjećate datuma jedne moje velike pobjede, želim vas pozvati da se borite hrabro i s povjerenjem i da se ne date uplašiti podlom i opasnom taktikom koju koristi moj Protivnik da bi u vama pobudio malodušnost.

Zato vam želim otkriti tri zamke koje su dio osobite strategije mog Protivnika u ovoj velikoj borbi.

Vezani članci

– Prva je ta da širi uvjerenje kako je već uspio osvojiti cio svijet, kako je u njemu učvrstio svoje kraljevstvo i u njemu potpuno vrši svoju vlast. Njegova je najveća pobjeda ovo čovječanstvo, koje se pobunilo protiv Boga i koje ponavlja svoj oholi izazov: ‘Neću služiti Gospodinu!’ Jedno veoma opasno sredstvo koje Sotona koristi ovih dana je stvaranje dojma da se više ništa ne može učiniti, da se više ništa ne može promijeniti i da je uzaludan svaki napor da se čovječanstvo izvede na put povratka Bogu i na put dobra. Zato vas vaša nebeska Majka uvjerava da je i ovo čovječanstvo dragocjeni dio Božjeg naroda, kojeg je osvojio Isus cijenom svoje Krvi, prolivene do zadnje kapi za njegovo spasenje.

Bog je, pogotovo danas, jedini pobjednik i ljubi čitavo jadno i oboljelo čovječanstvo, koje mu je bilo istrgnuto, te priprema trenutak u kojem će ga najvećim čudom svoje milosrdne ljubavi, dovesti na put povratka sebi, kako bi konačno upoznalo novo doba mira, ljubavi, svetosti i radosti.
Zato vas pozivam da uvijek koristite moćno oružje pouzdanja, sinovskog zanosa, velike i bezgranične ljubavi, potpune raspoloživosti svim duhovnim i materijalnim potrebama bližnjeg, te majčinskog i neograničenog milosrđa.

– Druga zamka je ta da je uspio dovesti Crkvu u stanje velikih teškoća, potresajući je iz temelja vjetrom osporavanja, diobe, nevjere i apostazije. Mnogi su obeshrabreni vidjevši kako se brojni pastiri daju prevariti njegovim podmuklim i opasnim djelovanjem.Sredstvo koje morate koristiti da bi odgovorili na ovu zamku jeste vaše posvećenje mome Bezgrješnom Srcu, jer je Isus Crkvu, iako danas izgleda razderana, zamračena i poražena, ostavio nježnoj brizi vaše nebeske Majke.

Ja joj želim pomoći, utješiti je i izliječiti je pomoću vas, djeco posvećena mom Srcu, koji ste poslušni instrumenti moje majčinske volje. Uz vašu pomoć, stavljam melem na njene ljute rane, tješim je u časovima njene očajne muke, i pripremam ju za trenutak njene najveće obnove.

– Treća zasjeda sastoji se u tome što je uspio posvuda raširiti, pomoću svih sredstava društvenog priopćavanja, svoja zlokobna djela uništenja i smrti. Tako se podjele umnožavaju; veliča se nečistoća; izopačenost se širi; nasilje uzima sve više maha, mržnja preplavljuje i sve je više ratova koji prijete. Da bi se suprotstavili i pobijedili sve ovo zlo, koje želi potopiti cijelo čovječanstvo, morate se utjecati moćnom oružju molitve.

U stvari, novo doba vam može doći samo kao dar Gospodinovog Duha, a nikako kao plod ljudskog djela. Dakle, treba zazivati ovaj dar stalnom, neprekidnom i pouzdanom molitvom. Molite sa mnom. Cijela Crkva mora ući u Cenakul mog Bezgrješnog Srca da bi s nebeskom Majkom zazivala osobiti izljev Duha Svetoga koji će je dovesti do toga da proživi druge, blistave Duhove.

Molite iznad svega molitvu svete Krunice. Neka Krunica bude svima moćno oružje u ovim vremenima. Krunica vas vodi k miru.

Ovom molitvom možete od Gospodina postići veliku milost koja mijenja srca, milost obraćenja duša, i povratka cijelog čovječanstva Bogu na put kajanja, ljubavi, božanske milosti i svetosti. Zato nikad više ne recite: ‘ali uvijek i svuda svaka stvar je kao prije. Nikad se ništa ne mijenja!’ – Nije istina, predragi moji sinovi. Svaki dan, potajno i u tišini, nebeska Majka bije svoju bitku protiv Protivnika i pomoću neobičnih znakova i očitovanja radi na tome da izmijeni srce svijeta.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er