SVIJETVIJESTI

Poljska odbila dati azil islamistu koji je odrubio glavu učitelju u Francuskoj

Čečenskom izbjeglici koji je u petak u predgrađu Pariza obezglavio francuskog učitelja, Poljska je od samog početka odbila dati azil. One koje je Poljska odbila, Francuska je velikodušno i nepromišljeno prihvatila.

Osamnaestogodišnji počinitelj čečenskog podrijetla usred bijela dana hladnokrvno je odrubio glavu profesoru povijesti, 47-godišnjem Samuelu Patyju, u obližnjoj školi College du Bois-d’Aulne koji je svojim trinaestogodišnjim učenicima na nastavi 5. listopada, u sklopu lekcije o slobodi govora, prikazao karikaturu proroka Muhameda. Prema svjedočanstvima nekolicine šokiranih svjedoka, počinitelj je prije barbarskog čina uzviknuo “Allahu Akbar”. Islamski teroristički ubojica nakon toga je ubijen u obračunu s policijom nakon što je navodno zapucao na njih iz zračne puške koju je nosio, kako javlja BBC.

Kako je za medije otkrio francuski antiteroristički tužitelj Jean-Francois Ricard, Anzorov je došao u Francusku 2008. kao šestogodišnjak, gdje je dobio izbjeglički status s obitelji. U ožujku ove godine Anzorovu je odobreno produljenje azila, odnosno dozvole za boravak do 2030.

Republika Poljska bila je često meta političke i medijske kampanje blaćenja zbog svoje politike prema migrantima koje rijetko puštaju u svoju domovinu. Ono što europski političari i mediji ne govore, jest da je Poljska godinama primala vrlo veliki broj ukrajinskih imigranata, koji se lako integriraju u poljsko društvo, za razliku od muslimanskih imigranata, koji su stvorili velika geta u francuskim gradovima, odbacujući običaje zemlje i stvarajući sve veći sigurnosni problem.

Kao rezultat ovakve migracijske politike, Poljsku nije pogodio val islamističkog terorizma koji je izazvao ozbiljne sigurnosne prijetnje u zemljama poput Francuske, Belgije i Španjolske koje bilježe porast terorističkih napada, silovanja i nasilja.

www.medjugorje-news.com/narod.hr

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er