Uncategorized

VIDEO Pogledajte potez mladog triatlonca koji je oduševio svijet

Organizatori natjecanja su bili toliko oduševljeni ovim potezom da su odlučili Španjolca nagraditi novčanim iznosom od 300 eura…

Sportska natjecanja su mjesta na kojima ljudi uglavnom pokazuju svoju fizičku i psihičku spremnost, ali 21. godišnji španjolski triatlonac Diego Méntrida je pokazao – ljudskost, donosi Aleteia. Na nedavno održanom triatlonu u Santanderu britanski triatlonac James Teagle, koji je brončanu medalju doslovno već imao u ruci, pred samim ciljem je krivo skrenuo.

Međutim, španjolski sportaš Diego Méntrida, koji je bio nekoliko metara iza njega, nije iskoristio priliku kako bi mu preoteo medalju, nego se zaustavio pred ciljem, pričekao Britanca, potapšao ga po ramenu i pustio ga da prije njega uđe u cilj. Méntrida je kasnije napisao na Instagramu: „To je nešto što su me još u djetinjstvu učili roditelji i u klubu. Za mene je to potpuno normalno“.

Organizatori natjecanja su bili toliko oduševljeni ovim potezom da su odlučili Španjolca nagraditi novčanim iznosom od 300 eura, koliko je, zahvaljujući njemu, osvojio i brončani Britanac.

Pobjednik utrke, Javier Gomez Noya, ovaj potez je opisao „najboljim u povijesti“. Unatoč tomu što je utrka održana 13. rujna, snimka i dalje oduševljava korisnike društvenih mreža.

www.medjugorje-news.com/bitno.net

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er