OSTALO

JEDNA JE KRALJICA Pjevačicu Mariah Carey prozvali ‘Kraljica Božića’- Njen odgovor zapanjio je mnoge

Magazin Billboard je svjetski poznatoj pjevačici Mariah Carey dao titulu “Kraljica Božića” u nedavnom naslovu, no pjevačica  zbog toga nije bila ni malo sretna, a njen odgovor u BBC-jevom podcastu dirnuo je milijune.

Naime, poznati glazbeni magazin kaže da je tu titulu zaslužila zahvaljujući svojim božićnim pjesmama koje obaraju rekorde, posebno “All I Want for Christmas is You”. Međutim, Carey kaže da ne zaslužuje tu titulu.

Tijekom BBC-jeve emisije The Zoe Ball Breakfast Show, voditeljica Zoe Ball koristila se ovim naslovom “Kraljica Božića” kako bi predstavila gošću: “Ne mogu vam ni reći koliko smo uzbuđeni što vas imamo u emisiji kao ‘Kraljicu Božića’,” rekla je Ball.  Carey tada nevoljko odgovara, gotovo joj je neugodno, upozorivši da ona nije stvorila to ime.

“Mogu li samo reći da ja nisam stvorila naslov ili nadimak, ‘Kraljica Božića,” odgovara Carey. “Nisam to učinila. To su bili drugi ljudi, a ja samo ponizno želim reći da se tako ne smatram. “Ja sam netko tko voli Božić  i slučajno sam bila blagoslovljena napisati pjesmu ‘All I Want for Christmas is You’ i puno drugih božićnih pjesama. I da se razumijemo: svačija vjera je takva kakva jest, ali za mene je Marija, Gospa Kraljica Božića.

Ovom rečenicom i sposobnosti da sebe unizi, a proslavi Majku Božju, pjevačica je dirnula srca milijuna ljudi.

Marija, Kraljica mira

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er