VIJESTI

Pijani lopov “ranjen” mačem svetog Mihaela

Pijani lopov ozlijeđen je nakon što je pao na mač kipa svetog Mihaela. Lokalna izvješća tvrde da je pokušavao ukrasti sam kip iz župne crkve Cristo Rey u središtu Monterreya u Meksiku.

Drugi izvori kažu da je lopov tražio bilo kakav vrijedan predmet u crkvi i slučajno se spotaknuo o skulpturu. Neki drugi izvještaji, naposljetku, tvrde da lopov nije ranjen mačem svetog Mihaela, već staklom prozora koje je razbio kako bi ušao u crkvu. Muškarac, koji je zadobio tešku ozljedu grla, identificiran je kao Carlos Alonso. 32-godišnjak je u pijanom stanju upao u crkvu i posrnuo, piše Aleteia.

Prema većini izvještaja, vrh mača svetog Mihaela ga je teško ranio. Susjedi su zatražili podršku policije i hitne službe kad su vidjeli Alonsa kako izlazi iz crkve, s rukom na vratu i krvavim mrljama na košulji. Liječnici su ubrzo uspjeli kontrolirati krvarenje. “Unatoč nesvjestici”, stoji u bilješci u Mileniju, “borio se s bolničarima jer je odbijao ići u bolnicu, ali su ga pripadnici policije Monterreya konačno odveli u Sveučilišnu bolnicu.”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er