SVIJETVIJESTI

Peticija protiv Billa Gatesa zbog zločina protiv čovječnosti

U SAD je pokrenuta peticija za pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Microsofta Billa Gatesa zbog “zločina protiv čovječnosti i zloupotrebe medicine”.

Kako piše “Sputnjik”, peticiju, koja je objavljena na internetskoj stranici Bijele kuće “Mi ljudi”, do sada je potpisalo 425.000 ljudi, što je četiri puta više od broja neophodnog za službeni odgovor Bijele kuće.

Na federalnu američku vladu se apelira da traži od Kongresa provošenje sveobuhvatne i javne istrage.

“Dok posmatramo događaje oko pandemije ‘Covid-19’, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. listopada 2019. godine, samo nekoliko tjedana prije proglašenja prve žrtve u Wuhanu u Kini, održana su dva velika događaja. Jedan je ‘Događaj 201’, a drugi ‘Svjetske vojne igre’, a oba su se održala u Wuhanu”, piše u peticiji.

U peticiji protiv Fondacije “Bill i Melinda Gates” se potom kaže da “od tada kreće pritisak širom svijeta da se napravi cjepivo i uvede biometrijsko praćenje ljudi”.

Potpisnici peticije tvrde da na čelu toga stoji Bill Gates.

Peticija je pokrenuta 10. travnja, a za samo nekoliko dana potpisalo je 100.000 ljudi, što znači da bi Bijela kuća ovim pitanjem trebala pozabaviti u roku od 60 dana, piše HMS.

Izvor : HMS

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er