ZANIMLJIVOSTI

Paris Hilton zamrznula 20 dječaka IVF metodom

Paris Hilton, poznata društvena osoba i slavna influencerica, obznanila je javnosti uznemirujuću vijest – zajedno sa svojim suprugom, zamrznula je 20 dječaka u embrionalnoj fazi.

Unatoč tome što je već zamrznula 20 nerođenih dječaka, o čemu izvještava američki pro life portal Life Site, Paris je ponovno prošla proces IVF-a i „čeka rezultate kako bi vidjela hoće li dobiti djevojčicu”. Kako je izvijestio Daily Wire, u nedavnom intervjuu za Glamour, Hilton je izjavila da su u vremenu karantene ona i njezin suprug započeli proces dobivanja djece in vitro oplodnjom (IVF). “Carter i ja smo već razgovarali o budućnosti, a onda je ‘svijet stao’, pa sam pitala: ‘Što misliš o tome da pokušamo IVF-om dobiti dijete?’”, prisjetila se u intervjuu.

Proces je iznjedrio najmanje 20 ljudskih života – svi su muški prema Hilton – od kojih je jedan rođen putem surogat majke u siječnju 2023. Unatoč tome što je bila dijelom procesa sedam puta i imala mnogo nerođene djece u zamrznutom stanju, Hilton je rekla da je ponovno otpočela proces i da se nada da će biti „začeta” curica. “… Čekam rezultate kako bih vidjela nalazi li se među embrijima žensko dijete”, rekla je.

Hilton je u drugom intervjuu za tabloidni časopis People objasnila da je izabrala surogat majčinstvo umjesto da sama rodi dijete, jer je boji poroda točnije boli koju porod nosi.

Vezani članci

Pobačaj i dalje ostaje glavni problem za pro life aktiviste, a uz njega i ozbiljno nemoralna stvarnost IVF-a. Komentirajući jezivu prirodu IVF-a, glavni urednik LifeSiteNewsa John-Henry Westen objasnio je kako proces često uključuje smrt brojne nerođene djece prije nego što se jedno uspješno „usadi” u utrobu majke. Budući da je proces teško razumjeti, Westen je upotrijebio analogiju kako bi objasnio zašto se zagovornici života moraju protiviti IVF-u, čak i ako je na površini njegova namjera „proizvesti”, a ne ubiti djecu.

“Zamislite dvije zgrade. Na vrhu jedne od njih nalazi se znanstvenik s 15 prekrasnih malih beba… Prekoputa na drugoj zgradi, na gornjem katu otvoren je prozor i unutar prostorije par bez djece koji djeluje usamljeno. Znanstvenik će na to ‘mogu im donijeti bebu’. Podignuo je dvije bebe, bacio ih preko puta prema otvorenom prozoru, nadajući se da će jedna ući kroz prozor…ali obje su pale u smrt”, ispričao je Westen.

„Umjesto da stane, znanstvenik je nastavio bacati bebe iznova i iznova sve dok “jedna od njih nije uspjela ‘ući’ kroz prozor. U međuvremenu sve ostale su nastavile padati u smrt”, objasnio je Westen.

“Ljudi, ovo je stvarnost IVF-a”, dodao je, nazivajući postupak „podupirateljem smrti. Stvarnost je da je Bog stvorio muškarca i ženu i dao nam metodu – brak – za rađanje djece, to je jedina metoda koja je za život”, zaključio je Westen.

Nije samo Westen taj koji se protivi IVF-u iz gore navedenih razloga, nego i kršćanstvo. Zapravo, proces je dosljedno osuđivan od strane Katoličke crkve kao teško grešan, kako zbog potkopavanja svetosti ljudskog života tako i zbog institucije braka.

hkm.hr

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er