CRKVAPAPA FRANJO

PAPA FRANJO: Evo kako u samo 2 minute možete sresti živog Isusa!

Papa Franjo za vrijeme svog pontifikata neprestano daje važne poruke svijetu koje diraju srca milijunima ljudi. Međutim, jedna se poruka snažno izdvaja. Iako je na svijetu tako mnogo katolika, stvarnost živog katoličanstva mnogo je poraznija, a razlog tome je što mnogi katolici nakon obrednih ceremonija i primanja sakramenta, više ne traže Boga.

U životima mnogih katolika prostora i vremena za Boga nema, pa čak ni jedne minute u danu. I tako žive godinama. Nesvjesni da – onaj tko traži, taj nalazi, kako nam je rekao Gospodin. Zato je ova poruka pape Franje tako važna. Papa je svojevremeno otkrio veliku tajnu koja je tako jednostavna. Otkrio je kako u samo dvije minute dnevno susresti Živog Isusa.

Koliko vas čita Evanđelje dvije minute svakoga dana? – pitanje je i poticaj koje je papa Franjo uputio argentinskim mladima. Sveti je Otac poslao video-poruku i pozvao ljude da sa sobom nose knjižicu koja sadrži evanđelja i da ju čitaju kad su u autobusu ili doma. To će vam promijeniti život – istaknuo je Papa – Zašto? Zato što ćete susresti Isusa. Susrećete Riječ, rekao je.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er