MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Ovo je fotografija za koju se pretpostavlja da je jedna od najjasnijih Gospinih fotografija u Međugorju

Ovo je jedna od najpoznatijih i možda, pretpostavlja se najvidljivijih Gospinih fotografija u Međugorju. Fotografiju je 1988. snimio američki hodočasnik dok je Vicka, kao i svaki dan, razgovarala s hodočasnicima na pragu ispred svoje stare kuće, piše portal Mystic posts.

Tijekom snimanja fotografije, slika lika ženske osobe, iza vidjelice Vicke, nije bila vidljiva, jer se iza Vickinih leđa nalazi obični kameni zid. Slika se pojavila tek nakon razvijanja fotografskog negativa. Vidjelica Vicka, vidjevši fotografiju, prema svjedočenju vlasnika fotografije, prepoznala je karakteristike Gospinog lica, lica koje vidi kad joj se ukaže. Postoji mogućnost da je ovo prva autentična slika Gospe.

Druga fotografija Gospe iz Međugorja

Ovo je priča vezana uz drugu fotografiju. Časna sestra iz Vatikana, koja je hodočastila u Međugorje, bila je pozvana da bude prisutna u sobi za vrijeme ukazanja Gospe vidiocima. Časna sestra uzela je fotoaparat te uslikala je raspelo na zidu, točnije uslikala je mjesto iznad raspela koje su gledali mladi vidioci tijekom Gospina ukazanja.

Kad je časna sestra izradila fotografiju, na filmu se pojavio u krupnom planu lice lijepe mlade žene. Čim je to vidjela pohitala je do jednog od vidioca i pokazala mu sliku. Prema svjedočenju časne sestre jedan od vidioca potvrdio je da jako sliči Gospi: Ali je dodao, da “Gospa na ukazanju izgleda još ljepše!”

fotografija

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er