Uncategorized

Ova mentalna bolest mogla bi postati još dublja i veća pošast

Ova mentalna bolest mogla bi postati još dublja i veća pošast! Današnje Evanđelje nam predstavlja opsjednutu djevojku. Da, postoji đavolsko opsjednuće, ali nije tako često kao što možemo misliti. Đavolsko opsjednuće je rijetko, vrlo rijetko.

Često su mi osobe opsjednute đavlom ili đavlima rekle da im se opsjednuće dogodilo u djetinjstvu jer ih je jedan od roditelja vodio na spiritističke seanse, susrete sa čarobnjacima, vračevima itd. Đavli žive u nemoralnim mjestima, koja su puna smeća svake vrste, ali prebivaju posebice u mjestima gdje se klanja sotoni, čija želja je ući u čista srca i uprljati ih. Bilo bi veoma važno znati uzrok đavoljeg opsjednuća djevojke iz današnjeg Evanđelja.

OPSJEDNUĆE ILI OZBILJNA MENTALNA BOLEST

Puno puta je ono za što se misli da je đavolsko opsjednuće u stvari samo ozbiljna mentalna bolest proizašla iz nekog psihološkog problema koji se nije liječio u djetinjstvu. Danas se ova mentalna bolest naziva „bipolarnim poremećajem” koji se nikako ne može liječiti antipsihoticima. Ova bolest postaje teža ako bolesni subjekt, misleći riješiti ili nadići svoj problem, uđe u porok droge ili alkoholizma.

Bipolarni poremećaj će, po mom mišljenju, postati još dublja i veća pošast zbog obitelji u kojima su djeca već od djetinjstva očevici neprestanih nasilnih svađa između tate i mame čiji brak završi razvodom, i to ne civilizirano. Djeca koja rastu bez ljubavi odrastu nasilni. Njihova će rana teško zacijeliti. Do izlječenja će doći samo ako upoznaju Gospodina, zahvaljujući zagovornoj molitvi koju će netko moliti za njih.

Dragi roditelji koji ste pred razvodom, ne zaboravite da svojoj djeci nanosite vrlo tešku bol. AMEN. ALELUJA.

O. Lorenzo Montecalvo od Družbe Otaca Božanskog Poziva

book.hr

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er