VIJESTI

Otvoren studio Radio Marije u Vitezu

Blagoslovom studija Radio Marije u Vitezu od strane župnika župe Vitez fra Velimira Bavrke, 23. srpnja 2022. godine službeno je otvoren studio Radio Marije u Vitezu.

Uz prisustvo šezdesetak slušatelja, podupiratelja i prijatelja Radio Marije u subotu 23. srpnja 2022. godine pored studija Sarajevo, Mostar i Međugorje u Vitezu na adresi Ul. Kralja Petra Krešimira IV u prostorijama „HVIDRA Vitez“ otvoren je i pušten u rad novi studio Radio Marije.

Ispred Udruge „Radio Marije“ u Bosni i Hercegovini sve prisutne su pozdravili ravnatelj i glavni urednik, pater Mato Anić te predsjednica Branka Janko koji su istaknuli rad, ulogu i važnost Radio Marije u Bosni i Hercegovini kao i u čitavom svijetu.

Prisutne je pozdravio i načelnik Općine Vitez g. Boris Marijanović koji je sve prisutne pozdravio te na poseban način zahvalio Radio Mariji na odabiru Viteza kao grada u Srednjoj Bosni odakle će se puštati i kreirati program Marijina Radija.

Na poslijetku sve prisutne goste pozdravio je i fra Velimir Bavrka, župnik župe Vitez koji je iznio značaj otvaranja Radio Marije kao medija i njegovu važnost za katolički puk. Na samom kraju fra Velimir Bavrka je blagoslovio studio kao i prostor u kojem će se pripremati, puštati i slušati Gospin radio.

Na poseban način Radio Marija zahvaljuje svim volonterima i domaćicama koje su svojim radom, kulinarskim umijećem i posluživanjem pomogli u pripremi i provedbi otvaranja studija Radio Marije u Vitezu.

Radio Marija

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er