MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Otac Livio: Neobično je da Gospa u svojoj posljednjoj poruci po prvi put koristi ovu riječ…

“Posebno je neobično da Gospa prvi put koristi riječ “pogani” kako bi označila ljude kojima moramo svjedočiti. To znači da vjera u mnogim dijelovima svijeta nestaje i da je društvo postalo ateističko, materijalističko i idolopokloničko, čime je započela nova era poganstva” ističe otac Livio

„Draga djeco! Pozivam vas da budete molitva za sve one koji ne mole. Svjedočite, dječice, vašim životima radost da ste moji, a Bog će uslišati vaše molitve i dati vam mir u ovom nemirnom svijetu, gdje oholost i sebičnost vlada. Dječice, vi budite darežljivi i ljubav moje ljubavi, da pogani osjete da ste moji i da se obrate mom Bezgrješnom Srcu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“ Poruka 25. srpnja 2021.

Posebno je neobično da Gospa prvi put koristi riječ “pogani” kako bi označila ljude kojima moramo svjedočiti

Dragi prijatelji, u ovoj divnoj poruci Kraljica mira podsjeća nas na naše odgovornosti da joj pomognemo spasiti duše i samu budućnost svijeta u ovom trenutku u kojem vladaju nemir, ponos i sebičnost. Gospa se od početka svojih ukazanja pokazala zabrinutom zbog duhovne pandemije koja je pogodila veliki dio čovječanstva, osobito Zapada. Nedavno je upozorila da su “vjera i križ” odbačeni i da, zbog širenja otpadništva, “Sotona žanje duše”.

Posebno je neobično da Gospa prvi put koristi riječ “pogani” kako bi označila ljude kojima moramo svjedočiti. To znači da vjera u mnogim dijelovima svijeta nestaje i da je društvo postalo ateističko, materijalističko i idolopokloničko, čime je započela nova era poganstva.

Duhovna situacija čovječanstva dramatična je i prepuna nezamislivih opasnosti. No Gospa u Međugorju traži da nas mobilizira postavši molitva za one koji ne mole; svjedočeći radost što je njegova; biti “ljubav prema njegovoj ljubavi” tako da se pogani obraćaju. Ako prihvatimo majčin poziv, “Bog će uslišati vaše molitve i dati vam mir”. Pozvani smo dati velikodušan odgovor jer o tome ovisi spasenje duša i budućnost čovječanstva. Vaš otac Livio

gospa

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er