VJERA I DUHOVNOST

Otac Livio Fanzaga: Ne bojte se Ukrajinci, ovo je čas sotone ali i čas kada će naša Kraljica mira osloboditi svoj narod

Mnogi se pitaju kako će završiti ova situacija sa ratom u Ukrajini. Otac Livio Fanzaga, direktor talijanske Radio Marije podsjeća da Gospa u svojoj poruci ohrabruje mnoge da se ne boje i da nitko ne može uništiti Božje planove.

“Ono što Gospa planira uskoro će se vidjeti, ono što Bog planira je pobjeda ljubavi Božje. Bog je svemoguć i znam da je pobjeda tu te da on neće dozvoliti više ovoga zla, zato budite spremni jer sve što vidite se mora dogoditi, ali budite hrabri u vjeri i vjerujte svemu dođe kraj pa i ovom ratu koji vlada u svijetu. Molite svaki dan što više, to jače i pobjeda će biti izvršena nad zlom.

Gospa će razbiti projekt paklenog svijeta, u kojem Sotona vlada nad čovječanstvom bez radosti, bez mira i bez slobode. Čak i kad bi se sve sile svijeta udružile protiv Isusa, ne bi mogle izbjeći osudu koja ih osuđuje. Zmaj terorizira zemlju svojom snagom smrti, mržnje i straha. On tjera svoje horde naprijed, prijeti svojim napravama, sije teror, nameće svoje lance.”

Otac Livio Fanzaga, ravnatelj Radio Marije u ovim satima moli nas da to ne zaboravimo. Gospa je 25. veljače 2022. rekla: “Draga djeco ! Ja sam s vama i molimo se zajedno. Pomozite mi molitvom, dječice, da Sotona ne pobijedi. Njegova moć smrti, mržnje i straha je posjetila zemlju.”

Ne želi propustiti priliku: kada ako ne sada uništiti zemlju s njenim stanovnicima? Kada ako ne sada biti obožavan kao vladar cijelog svemira? To je čas sotone, koji je naviješten u Svetom pismu, ali to je i čas Kraljice mira koja će osloboditi svoj narod od okova koji ga gaze, si proždiru. Ne bojte se sestre i braćo Ukrajine, Mariju ne plaše napuhani čovječuljci koji vjeruju da su svemoćni. Neće moći pobjeći od neumoljive sudbine koja ih čeka na vratima neba.

Nema atomskih uređaja, nema tenkova, nema projektila i drugog đavola koji može zaustaviti našu Kraljicu mira. Svijet bez Boga već se koleba, dani su mu odbrojeni, njegove jame spremne, koje su si prepotentni i oholi iskopali. Hrabrite se Kristovi apostoli, prisutni posvuda u svijetu. Marija se bori s nama, pobjeda je sigurna.

Molimo, postimo, volimo i svjedočimo. Nova Judita odsjeći će glavu prljavoj zvijeri. Svijet će ugledati novu zoru. Nije daleko, već se pojavljuje na horizontu. Tama se povlači, svjetlo Kristovo obasjava svijet.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button