MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Otac James Manjackal: Ovako molite Gospodina da vas ispuni Duhom Svetim

Otac James Manjackal dao je uslišnu molitvu molitvu kojom možemo moliti Oca nebeskoga da pozove Duha Svetoga da dođei da nas ispuni svojim darovima.

Nebeski Oče, zahvaljujem na tvojoj neizmjernoj ljubavi prema meni, dopustivši da tvoj Sin umre na križu za mene grešnika. Isuse moj Spasitelju zahvaljujem ti što si na križu uzeo moje grijehe i prokletstva na svom tijelu i poslao svoga Duha Svetoga na mene.

Gospodine, Duše Sveti, zahvaljujem ti što si došao k meni i učinio me djetetom Boga Oca i bratom Isusa Krista. Gospodine, Duše Sveti, žao mi je zbog grijeha učinjenih mojim nepopuštanjem tvom moćnom djelovanju. Žao mi je zbog svojih grijeha.

Prihvaćam Isusa kao jedinog Gospodara svog života. Bože, Duše Sveti, ljubavi Oca i Sina, da bih u potpunosti pripadao tebi, posvećujem ti sada, svoje tijelo i svoju dušu, svoj razum i cijelo moje biće, moje misli i želje, moje riječi i djela, moje radosti i tuge, moj život i moju smrt.

Vladaj mnome, o Duše ljubavi ispuni me, posveti me, osnaži me i vodi me. (Ponovite zadnju rečenicu nekoliko puta s iščekivanjem vjerom i vjerujući da On dolazi iznad vas idite u davanje hvale i zahvale. Tada ćete doživjeti da Duh dolazi i ispunjava vas i čak ćete moći moliti u jezicima tako otvarajući vaše unutarnjeg sebe do velikog i prekrasnog iskustva Božje ljubavi)

Molite se Mariji, Bezgrešnoj Zaručnici Duha Svetoga da vam podari ispunjenje Duhom.

otac James Manjackal

James

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button