ZANIMLJIVOSTI

OPREZ! RODITELJI MASOVNO KUPUJU OPASNU IGRAČKU Plišanac ljudožder zaludio djecu diljem svijeta, oni oponašaju

OPREZ! RODITELJI MASOVNO KUPUJU OPASNU IGRAČKU Plišanac ljudožder zaludio djecu diljem svijeta, oni oponašaju Plišanac je sve prisutan a gledatelje, koji su većinom djeca, potiče da uzmu svoj posljednji dah

Onaj tko nema malenu djecu u dobi 4-6 godina vjerojatno će po prvi puta čuti za plišanca koji se zove Huggy Wuggy i koji je zaludio djecu diljem svijeta. Prije nekoliko dana na stranici ženskirecenzaj jedna je mama podjelila svoje mišljenje o izrazito čudnoj plišanoj igrački koja je proslavljena, iako je priča iza nje apsolutni horor u doslovnom smislu.

Naime, plišanac kojeg sva djeca žele imati, Huggy Wuggy zapravo je igračka koju je kreirao Playtime CO., a također je njihova maskota i najprodavanija igračka. Iako vam na prvi pogled može biti ružan, rijetko tko od odraslih zna priču iza njega i ne zna da može biti i opasan ali Huggy Wuggy jest opasno i predatorsko nastrojeno čudovište koje je glavni antagonist horor videoigre Poppy Playtime. Njegova je uloga da konzumira meso ljudi. Možete ga naći u nekoliko jarkih boja, ima velika crvena usta i oštre zube koji dolaze s upozorenjem da mogu uznemiriti ili pogubno utjecati na djecu.

foto: instagram

Tajna njegove popularnosti krije se i u pjesmi koja dolazi iza ovog lika, a koja je ni manje ni više, nego zastrašujuća.

“Moje ime je Huggy Wuggy,
tijelo čupavo i umiljato.
Zar nećeš doći i zagrliti me?
Drži me dan i noć,
zagrli me dan i noć.
Moje je ime Huggy Wuggy,
oštri zubi ostavljaju te krvavim.


Da me nikad nisi zvao ružnim!
Zagrli me dok ne umrem,
zagrli me dok ne umreš.
Znam gdje se skrivaš,
niz ventilaciju kliziš.
Zar ne znaš da ću te pronaći?
Gdje god da lutaš.
u mraku čekam.
Nema izlaza, nema bijega!
Zar ne znaš da sam odmah iza tebe?

Bliže nego što misliš…
Ovo je moja tvornica,
ovo je moja kuća,
ovo je moj dom.
Deset dugih godina hodao sam ovim hodnicima,
čekam sve sam.
Pa, hoćeš li se doći igrati sa mnom?
Pa zar se nećeš doći i igrati sa mnom?
Ostani još malo,
obećavam da neću ugristi ovako jako.
Samo vjeruj mom osmijehu!

Moje je ime Huggy Wuggy.
Drago mi je da si došao igrati se.
Ostani dok noć ne postane dan,
igrajte cijelu noć,
moje je ime Huggy Wuggy.
Iako nisam gladan,
još te uvijek te želim okusiti…”

Plišanac u videu poziva gledatelje da uzmu posljednji dah, djeca oponašaju

‘Sam plišanac nije toliko kritičan koliko užasava cijela njegova priča i ova pjesma s uistinu skandaloznim stihovima za uzrast djece od tri do šest godina kojima su plišanci zapravo zanimljivi. Znajući da djeca često zalutaju na Youtubeu i unatoč svim roditeljskim zabranama i zaštitama, nemilosrdne reklame znaju iskočiti i šansa da Huggy sa svojom pjesmicom iz horor igrice promakne vašem djetetu, doista je minimalna,’ piše mama na gore spomenutoj stranici.

Britanski portal Mirror nedavno je objavio upozorenje za ovu igraču jer je jedna škola je izdala hitno upozorenje roditeljima jer su mali učenici gledali videozapise s likom po imenu Huggy Wuggy iz horor igre, a zatim oponašali isječke.

Jedna škola u Belfastu, piše Miror rekla je da su djeca pristupala uznemirujućim videozapisima, koji prikazuju čudovište s žiletom iz videoigre Poppy Playtime, putem YouTubea i TikToka .

Jedan isječak prikazuje jezivog Huggyja Wuggyja kako pjeva o “grljenju i ubijanju” i traži od gledatelja da “uzmu posljednji dah” – a to zabrinjava roditelje čija su djeca kopirala video dok su bila na školskom igralištu.

Osnovna škola Cregagh u istočnom Belfastu upozorila je roditelje na trend i zamolila ih da budu oprezni što djeca gledaju.

U objavi na školskoj Facebook stranici, ravnatelj David Hegarty rekao je: “Skrenulo mi je pozornost da naša djeca na internetu gledaju lika po imenu ‘Huggy Wuggy’, od kojih su neki još označeni kao Primary One.

„Lik se lako može pogledati na YouTube kanalima i radi se o plišanom medvjediću oštrih zuba koji pjeva zabrinjavajuće pjesme o grljenju i ubijanju. “Na jednom od videa plišanac traži od gledatelja da udahnu posljednji dah. Podsjetimo, gledatelji su vaša djeca.

“To je vrlo varljiv karakter, jer na zagrljaje treba gledati kao na nešto ljubazno i ​​što se daje s ljubavlju.  Samo sam želio obavijestiti roditelje kako biste bili svjesni i mogli paziti što vaša djeca mogu gledati” upozorio je ravnatelj.

Ista objava podijeljena je i na Facebook stranici Abbot’s Cross Primary School u Newtownabbeyu .

Jedna mama rekla je za Sky News da je njezin trogodišnji sin pokušao skočiti kroz prozor vjerujući da će umrijeti i vratiti se u život “kao što to čini Huggy Wuggy” nakon gledanja jezivih videa.

Zato, roditelji oprez.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er