HRVATSKAVIJESTI

Održana još jedna velika krunica za domovinu, mir i prestanak pobačaja

Gotovo četiri stotine muškaraca okupilo se u subotnje jutro, 3. prosinca na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, na sada već tradicionalnu molitvu krunica za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda i ostale nakane Bratstva “Vitezovi Bezgrešnog Srca Marijina”.

Molitelji su Djevici Mariji povjerili i molitvu za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu, za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova, potom za autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja te za duše u čistilištu. Molitvi su se, ovoga puta, priključili i molitelji u Slavonskom Brodu, Splitu, Vinkovcima i Karlovcu.

Predvoditeljima molitve u Zagrebu se pridružio i p. Božidar Nagy, a jedan od stotina sudionika je bio i mladi otac. Došao je s troje djece koji su radosno i strpljivo sudjelovali u molitvi krunice. Kako je rekao, “došao sam zato što se jedino uz molitvu može ‘preživjeti’ u ovom svijetu. Molitva je naše najveće oružje protiv zloga, pa tako i djecu dovedemo da imaju načini i jedan primjer kako treba ići kroz život. Djeci nije bilo teško ustati, čak su i na zornicu išla s veseljem. A najmlađa četverogodišnja kći plačući je ostala doma, a htjela je i ona doći.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er