VJERA I DUHOVNOST

Upozorenje vidjelice: “Odlučujuća bitka između Kristova kraljevstva i Sotone voditi će se oko braka i obitelji”

Sestra Lucia, vidjelica iz Fatime rekla je kardinalu Carlu Caffarri da će se “odlučujuća bitka između Kristova kraljevstva i Sotone voditi oko braka i obitelji”. Prvotne privatne objave Gospe Fatimske “mrko su gledale na svijet”, proričući i smrt i uništenje.

Jedna od vidjelica, sestra Lucia, kasnije je otkrila talijanskom kardinalu da će doći do „konačne bitke“ oko braka i obitelji. Kardinal Carlo Caffarra otkrio je ove proročanske riječi u intervjuu za Aleteiu 2017., objašnjavajući kako je primio rukom pisanu poruku od s. Lucije. Pismo je završavalo riječima (1983. ili 1984.): “Oče, doći će vrijeme kada će se odlučujuća bitka između Kristova kraljevstva i Sotone voditi oko braka i obitelji. A oni koji će raditi za dobrobit obitelji doživjet će progonstvo i nevolju. Ali ne bojte se, jer Gospa mu je već smrskala glavu.”

Kardinal Caffarra je vjerovao da se ove riječi s. Lucije ostvaruju u našem današnjem vremenu, posebno uz užase pobačaja i legalizacije homoseksualnog braka. Što danas promatramo? Dva strašna događaja. Prvo, legitimizacija pobačaja. Odnosno, abortus je postao subjektivno pravo žene. E sad, ‘subjektivno pravo’ je etička kategorija i zato mi ovdje ulazimo u svijet dobra i zla, i kažemo da je abortus dobro; to je pravo. Drugo što vidimo je pokušaj izjednačavanja homoseksualnih veza s brakom. Ova dva pitanja dovela su do velikog progona onih koji im se protive, fizički i verbalno. Dobra vijest su posljednje riječi sestre Lucije upućene kardinalu Caffarri. Ne bojte se, jer mu je Gospa već smrskala glavu.

Dok posljednja bitka i dalje bjesni u svijetu, ključno je ne bojati se i vjerovati da će Gospa trijumfirati i da će mir zavladati.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er