BiH

Uvjeti za ulazak u FBiH koji stupaju na snagu 12.9.2020.

Od sutra 12.9.2020 vijeće ministara FBiH na čelu s Zoranom Tegeltijom donijelo je zaključak da se omogućava svima ulazak u Federaciju Bosnu i Hercegovinu uz “negativan PCR test” maksimalno star 48 sati.

Od ove odluke se izuzimaju državljani Republike Hrvatske, Srbije i Crne gore kojima nije potreban “negativan PCR test”, te mogu slobodno ući uz važeći dokument bez PCR testa.

Sve vlade Europe su složne da ponovnog “Lockdowna” neće biti što podrazumijeva karantene i zatvaranje granica, jer nijedna država ponovni Lockdown ne bi izdržala, bez obzira o koliko jakoj ekonomiji se radi. Možemo sa sigurnošću reći, adio karantene i zatvaranje granica. Režim putovanja i ulazaka u države će biti omogućen, uz PCR test ili uz samoizolaciju.

Također znanstveni časopis koji se bavi kontrolom cjepiva je potvrdio da se Rusko cjepivo “Sputnik” pozitivno odrazilo na testovima te je osobama koje su ga primili stvorilo anti-tijela za borbu protiv virusa. Nakon Rusije, država Kuba je poručila nekoliko milijuna cjepiva koja će uskoro primjenjivati na svom stanovništvu.

Ovim putem apeliramo sve znanstvene radnike koji vrše borbu protiv Covid19, pogotovo iz naše Republike Hrvatske, da za porast oboljelih ne okrivljuju povratnike iz Bosne, pa tako ni hodočasnike koji su posjetili Međugorje.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er