SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Čudesno: Kako je po ovoj jednostavnoj molitvi majke, njezin na smrt bolesni sin ozdravio

Čudesno: Kako je po ovoj jednostavnoj molbi majke, njezin na smrt bolesni sin ozdravio Molila je godinama, ništa nije pomoglo, a tad ju je svećenik prisjetio na ovo i on je ozdravio

Pater Rufus, poznati svjetski karizmatik koji je osim u Hrvatskoj prije mnogo godina gostovao diljem svijeta te susreo na tisuće ljudi prepričava jedno svjedočanstvo, odnosno njegov susret s majkom koja je godinama očajno molila za svog sina narkomana, bez pomaka. Tolike molitve, traženja, devetnice, litanije, ništa nije pomoglo da on ozdravi.

Došla je do patera Rufusa na jednom seminaru i pitala ga što da učini. Njegov odgovor je bio jednostavan, za majku čak i šokantan:

– Zahvaljuj svaki dan Gospodinu za svog sina! – rekao joj je.

– Kako ću zahvaljivati za ovo zlo što nas je snašlo? – pita jadna žena.

– Samo zahvaljuj – odgovorio joj je pater

Iako joj nije bilo jasno, žena smogla snage i poslušala. Umjesto svih dosadašnjih molitvi počela je samo zahvaljivati na svom sinu, na svakom dijelu njegova života . I kad ju je sin istjerao iz sobe, stajala je iza zatvorenih vrata plakala i zahvaljivala Bogu na njemu. Nakon vrlo kratkog vremena on je ozdravio, vratio se iz mrtvih, odbacio drogu.

Kroz zahvalu spoznala je sama kako je njen sin dobar, lijep, jedinstven, otvorila je rijeke ljubavi za njega i on je ozdravio.

Pouka? Nekad se previše trudimo izmoliti milost, pa na tom putu nekako zaobiđemo, ili nam promakne ono najbitnije – ljubav – koja jedina može donijeti ozdravljenje, oslobođenje i obraćenje, kako nama samima, tako i onima kojima ponekad čak i očajno pokušavamo pomoći mi, umjesto da pustimo Gospodina da čini, kroz naše srce otvoreno ljubavi.

sin

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er