VIDEOZANIMLJIVOSTI

VIDEO Neobična snimka: Silueta koja podsjeća na Isusa Krista

VIDEO Nedaleko od Labina, u mjestu Skitača, stacionarne kamere zabilježile su zanimljiv prizor. Oblaci su nakratko na križu koji se nalazi na vrhu Orlić oblikovali siluetu koja je neke podsjetila na lik Isusa Krista. Snimka je kružila Hrvatskom u studenom 2022. godine, a objavljena je i na IstraMetu, kao i na FB stranici HR vrijeme.

Najprije je kadar bio zamućen, a zatim je kamera zabilježila nekoliko zanimljivih prizora u kojem je izgledalo kao da se lik raširenih ruku spušta prema križu, dok se u pozadini ukazala čak i duga.

Inače, kako navodi Glas istre, Skitača ili Skitaca kako je izvorno zovu stanovnici Labinštine, malo je mjesto na 424 metara iznad mora, okruženo vrhovima koji je štite od bure. Svaki je vrh (Goli 536 m, Oštri 531 m, Brdo 475 m, Orlić 470 m) udaljen od sela najviše 20 minuta laganog hoda, piše Slobodna Dalmacija.

Inače, na Skitači se svake godine održava križni put koji završava upravo na vrhu brda gdje se i nalazi kamera koja međuostalim snima posljednji, betonski križ kojega su mještani Skitače postavili za svoj blagdan Križevo (3. svibnja).

S rubova mjesta, odnosno planinskih vrhova koji ga okružuju pruža se veličanstven pogled na sve strane. Iako vrijeme nije najbistrije, vidimo Rabac, Učku, Kvarnerski zaljev, otoke Cres, Lošinj, i u daljini Unije.

Pogledajte fotografije s kamera IstraMeta:

VIDEO

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er