SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Čudo! Nakon 13 godina u invalidskim kolicima žena je prohodala za vrijeme sv. mise

Čudo! “Nema objašnjenja.” To je ono što je otac Karl Pung iz katedrale Svete Marije u Lansingu u Michiganu rekao o jednoj župljanki koji je provela gotovo 13 godina u invalidskim kolicima.

Žena, koja je također bila na respiratoru nakon što je godinama patila od sindroma posturalne ortostatske tahikardije  i autonomne disfunkcije, prošlog je mjeseca čudesno izliječena, tvrde.

U videu koji je objavila biskupija Lansing, žena po imenu Dani Laurion svjedoči da se na službi i svetoj misi ozdravljenja u katedrali Svete Marije 15. ožujka 2022 dogodilo nešto zapanjujuće dok je digla ruke Bogu u slavljenju. “Osjećala sam se kao da mi je netko ulio vodu u oba uha, i da mi se spušta niz tijelo”, rekla je Dani.

Njezin suprug Doug, koji je u to vrijeme sjedio pored nje, rekao je, kako je Dani doživjela ovaj osjećaj, kad je voditelj  službe u crkvi primio riječ spoznaje da su nečija pluća ponovno napuhana.

Doug je rekao da je Dani iznenada odlučila ukloniti svoj prijenosni ventilator. Obično bi paničarila bez svog ventilacijskog otvora i borila se da ga ponovno spoji kako bi mogla disati.

Ali ovaj put je bilo drugačije.

“Nije bilo panike, nije bilo hitnog slučaja”, rekao je. “Samo je sjedila tamo.”

Samo to čudo udisanja zraka bilo je transformirajuće, ali par je rekao da su dobili i drugi blagoslov. Do tog trenutka Dani je radio s terapeutima na korištenju hodalice, no par je nije imao sa sobom.

To ipak nije zaustavilo Dani. Nakon poziva voditelja službe na oltar, ona je nekim čudom ustala i krenula prema prednjem dijelu crkve. I od tada nije prestala hodati. ‘Ona hoda kao da nikad prije nije bila u kolicima, sljedeće jutro skakala je na krevet’, rekao je Doug.

Njezino ozdravljenje šokiralo je mnoge, uključujući oca Punga, koji je rekao da “nema načina da se objasni” što se dogodilo izvan Boga.

“Bog je jednostavno odlučio djelovati… sada može disati a nije mogla sama disati”, rekao je svećenik, ističući da isto vrijedi i za njezinu iznenadnu sposobnost hodanja. “Nema medicinskog objašnjenja. Od jedne sekunde kad ne može učiniti te stvari,  do sljedeće sekunde kad može učiniti sve”.

Dani i Doug rekli su da su medicinske sestre i liječnici također bili zapanjeni njezinim naglim napretkom. Par je izrazio radost zbog njezina ozdravljenja, a Dani je ponudila snažne savjete za druge koji traže isto u svojim životima.

“Kad molite, molite veliko”, rekla je. “Bog ima sposobnost učiniti bilo što.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er