MOLITVE

Najmoćnija molitva za iscjeljenje sv. Padre Pija

Najmoćnija molitva za iscjeljenje sv. Padre Pija

Nebeski Oče, zahvaljujem Ti što me voliš. Zahvaljujem Ti što si poslao svoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, na svijet da me spasi i oslobodi. Uzdam se u Tvoju moć i milost koja me podržava i obnavlja.

Oče dragi, dotakni me sada svojim iscijeljujućim rukama, jer vjerujem da je tvoja volja da budem zdrav umom, tijelom, dušom i duhom. Pokrij me Predragocjenom Krvlju svoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, od tjemena moje glave do stopala.

Baci sve što ne bi trebalo biti u meni. Iskorijenite sve nezdrave i abnormalne stanice. Otvorite sve začepljene arterije ili vene i obnovite i napunite sva oštećena područja. Ukloni sve upale i očisti sve infekcije snagom Isusove Predragocjene Krvi.

Vezani članci

Neka vatra Tvoje iscjeljujuće ljubavi prođe kroz cijelo moje tijelo da izliječi i stvori nova sva bolesna područja tako da moje tijelo funkcionira onako kako si ga Ti stvorio da funkcionira.

Dodirni i moj um i moje emocije, čak i najdublje zakutke mog srca. Prožmi cijelo moje biće svojom prisutnošću, ljubavlju, radošću i mirom i privuci me sve bliže sebi svakim trenutkom mog života.

I Oče, ispuni me svojim Svetim Duhom i osnaži me da činim tvoja djela tako da moj život donese slavu i čast tvome svetom imenu. Ovo te molim u ime Gospodina Isusa Krista. Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er