VJERA I DUHOVNOSTMOLITVE

Najljepši početak dana: Izmolite jutarnju molitvu Ocu nebeskom

Najljepši početak dana: Izmolite jutarnju molitvu Ocu nebeskom …Dođoh početi ovaj dan s Tobom i želim ga nastaviti s Tobom, tako da to bude dan bez ikakve žalosti…

Oče moj, dolazim u Tvoju prisutnost na samom početku ovog dana. Dolazim naći MUDROST da ne pravim nerazborite greške, tako da znam kada treba govoriti, a kada ostati u šutnji, kada djelovati, a kada ne. Dolazim naći MIR, tako da me danas ništa ne zabrine i ne smete.

Dolazim naći HRABROST da budem strpljiv/a, da ne izgubim nadu, da prihvatim razočarenje, znajući da ćeš Ti sve okrenuti na moje dobro. Dolazim naći LJUBAV, tako da me ništa ne učini ogorčenim/om, tvrdim/om i neljubaznim/om.

Dođoh početi ovaj dan s Tobom i želim ga nastaviti s Tobom, tako da to bude dan bez ikakve žalosti. Oče, Ti si moja providnost, znam da ćeš Ti providjeti sve moje potrebe.

Oče, Ti si moj zaštitnik, sačuvaj me ovoga dana od svih mračnih sila, prekrij me predragocjenom Krvlju Tvoga Sina Isusa i okruži me svojim anđelima. Ovo te molim u Isusovo Ime. Amen!

Živimo u vremenu krize muževnosti i očinstva kada je još teže upoznati Boga Oca jer većina muškaraca nije imala uzornog oca i teško se može poistovjetiti i prepustiti Bogu Ocu. Upravo iz tog razloga potrebno je poticati molitve i pobožnosti Bogu Ocu koje će nam izravno približiti otajstvo Boga kao dobrog Oca, a neizravno podići palu muževnost i očinstvo. Amen

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Back to top button