VJERA I DUHOVNOST

Nadahnujuća poruka glumca Marka Wahlberga: Mnogi se žele radovati s Isusom, ali malo je onih koji su spremni nešto trpjeti za njega, ili s njim…

Kako ulazimo u četvrti korizmeni tjedan, post i žrtve bi nam se mogli činiti malo zahtjevni. Ali ako trebate poticaj, potražite malo inspiracije kod glumca Marka Wahlberga.

Aleteia je prethodno izvijestila da otac četvero djece nudi motivaciju za post putem aplikacije Hallow. Ali kako bi malo ohrabrio svoje sugrađane katolike, Wahlberg je objavio video na Instagramu kako bi se svi usredotočili na korizmu i žrtve koje trebamo podnijeti kako bismo postali bolji kršćani i ljudi.

Glumac koji je glumio oca Stua završava svoju jutarnju molitvu i obraća se obožavateljima podsjećajući nas na potrebu podnošenja žrtava u ovom četvrtom tjednu korizme i predlaže da našim tehnološkim uređajima damo odmor.

Kako ističe, kad je riječ o Isusu, „mnogi se žele s njime radovati, ali malo je onih koji su spremni nešto trpjeti za njega, ili s njim.

Moramo postati jači u ovom četvrtom tjednu, tako smo blizu.” Iako bi nam moglo biti malo teško potpuno se isključiti iz tehnologije – uostalom, sam Wahlberg se oslanja na nju za širenje svoje poruke, kao što su neki ljudi istaknuli – možemo uložiti zajednički napor da je koristimo samo za najnužnije potrebe. Ako je to doista preteško, možemo pokušati značajno smanjiti vrijeme koje provodimo na našim telefonima i odvojiti vrijeme za razmišljanje o korizmenom vremenu ili molitvu.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er