BiH

Na blagdan Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije proslavljeno 12 godina Radio Marije u BiH i 6 godina od otvaranja mostarskog studija

Na svetkovinu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije 8. prosinca 2022. bilo je posebno svečano u mostarskom studiju RM BiH. Taj dan je protekao u dvostrukom slavlju: 12 godina od prvog emitiranja programa radio Marije u Bosni i Hercegovini i 6 godina od otvaranja mostarskog studija.

Djelatnici RM BiH obilježili su svečanu prigodu u mostarskom studiju ugodnim druženjem sa očevima, koji svakog petka navečer mole obiteljsku krunicu.

Ravnatelj i glavni urednik RM BiH p.Mato Anić zahvalio je svim suradnicima i volonterima RM na njihovoj nesebičnoj suradnji, ističući kako se upravo radi zahvaljujući vojsci slušatelja ali i volontera radio Marija uspjela učvrstiti u Bosni i Hercegovini, pa čak i proširiti mimo svojih granica (mobilni studio u Villachu, Austrija).  

IMG-20221128-WA0006.jpg

Radujemo se daljnoj suradnji sa svim našim slušateljima, dobročiniteljima, volonterima i suradnicima, i širenju Božje Riječi uz pomoć naše Majke Marije.

Izvor: RM BiH

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er