VJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Muslimanka se obratila zbog prekrasne Gospođe u snu

U nekoj kućici centralne Afrike u Omdurmansu, ležala je neka žena muslimanka, teško bolesna, tupo gledajući u tešku i neizvjesnu budućnost. U noću je imala viđenje. Vidjela u snu divnu Gospođa, obučenu u haljinu s plavim pojasom, a bila je sva u sjaju.

Gospođa joj je ljubazno pristupila i pogledala ju, napravila joj križić na čelu i rekla joj: „po ovom znaku dolazi ti spasenje!“

Bolesnica se probudila sva u čudu. U sebi je razmišljala je li to bio san ili java. U svakom slučaju osjećala se ojačanom i njena muka je znatno popustila. Ujutro se odmah uputila do prve misijske postaje časnih sestara. Sestre su je primile s velikom ljubavlju, razumijevanjem i nastojale su joj pomoći tjelesno i duhovno.

Žena se začudila kad je vidjela da časne sestre čine onaj isti znak križa nad sobom kakav je vidjela da se čini nad njenim čelom, u snu. Istog časa je odlučila ići za tim znakom Križa, Kristovim znakom. Ova žena muslimanka postala je kršćanka.

Kad je slušala kršćanski nauk nije joj bilo teško odgonetnuti tko je bila ona predivna Gospođa koju je vidjela u snu i koja joj je pokazala put do kršćanskog križa tj. do kršćanske vjere.

muslimanka

www.medjugorje-news.com

Izvor
magnifikat
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er