MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Muče vas brige, tjeskoba, neizvjesnost – utecite se zagovoru sv. Ante: “Neka me Gospodin oslobodi ovoga zla”

U teškim i neizvjesnim trenucima kada vas muče i zarobe strahovi i brige za budućnost, tjeskoba i tuga, kada mislite da ste došli pred zid i ne vidite smisao i budućnost, utecite se zagovoru sveca svega svijeta sv. Ante Neka vas ovaj svetac koji je imao čast u svojim svetim rukama držati Spasitelja svega svijeta svojim moćnim zagovorom zagovara pred Svevišnjim.

Molitva

Sveti Ante, ponekad se osjećam tako depresivno, hvata me strah i panika, opterećen (a) sam mnogim brigama, …. i nisam u stanju moliti. Molim te, zagovaraj me kod Boga Oca da oslobodi moju dušu iz ovog ropstva.

Zahvaljujem ti na tvome zagovoru, ti si imao dar oslobađanja i ozdravljenja u imenu Isusovu, molim te moli istom molitvom gore na nebu za mene. Odričem se i odbacujem od sebe zao duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, nasilja, krivnje, nepraštanja, briga, neizvjesnosti, panike i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti. Zazovi Gospodina da prekine lance koji me drže okovanim.

Neka me Gospodin oslobodi ovoga zla, izliječi sva bolna sjećanja, ispuni svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Pomozi mi svoji zagovorom, sveti Ante, da se približim i dotaknem Gospodina. Hvala ti, sveti Ante, što slušaš moje molbe i vodiš me kroz život. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er