VJERA I DUHOVNOST

EGZORCISTI UPOZORAVAJU Igranje s ovom, po nekima samo zabavnom “igrom”, može pozvati demone u vaš dom i imati ozbiljne duhovne…

EGZORCISTI UPOZORAVAJU Ouija ploča nije nevina društvena igra i može pozvati demona u vaš dom. Tijekom mjeseca listopada jedna od najpopularnijih društvenih igara je ploča Ouija. Iako se može činiti kao nevin i zabavan način da uplašite svoje prijatelje, u stvarnosti je to igra koja ima ozbiljne duhovne opasnosti.

Evo nekoliko korisnih članaka koji detaljno opisuju duhovne rizike koje poduzimate igrajući se s Ouija pločom, vodeći vas mračnim i varljivim putem. Igranje s Ouija pločama oblik je gatanja. Iako netko tko koristi ploču možda nema namjeru pozvati demonski duh, čin korištenja ploče Ouija oblik je proricanja (otkrivanje skrivenog znanja nadnaravnim načinima) i vrlo je stvaran. Za usporedbu, možda ne vjerujete da postoji netko s druge strane telefonske veze i možete razgovarati s njim, misleći da nitko ne sluša, ali činjenica je da netko sluša i može uzvratiti poruku piše Aleteia

Autor knjige “Exorcist” otkrio je stvarnost iza Ouija ploče.

William Peter Blatty priznao je u intervjuu s britanskim novinarom Rayom Connollyjem 1972. godine da je, dok je dovršavao svoju knjigu “Egzorcist”, imao osobno iskustvo s odborom Ouija koji ga je uvjerio da komunicira s nekom vrstom duha. Blatty je rekao Connollyju da su se nakon eksperimentiranja s Ouijinom pločom nastavile događati čudne, neobjašnjive stvari.

Vezani članci

Katolički egzorcisti upozoravaju da se ne koriste ploče Ouija

Egzorcisti su više puta upozoravali da se ne upotrebljavaju ploče Ouija i objašnjavaju da će se „demoni maskirati u umrle voljene osobe kao sredstvo stjecanja u posjed“. Čak su i paranormalni istražitelji nestrpljivi oko njihove upotrebe, znajući kakvi se duhovi mogu pozvati u nečiji dom.

Kuće mogu postati “uklete” nakon upotrebe ploče Ouija Kuća može postati “ukleta”, iako u njoj obično ne živi duh kako to obično zamišljamo u svojim mislima. Većinu vremena kada osoba misli da joj je kuća ukleta, moguće je da je prisutan demonski duh. To se obično događa kada netko pozove demona u svoj život na razne načine, poput igre s Ouija pločom.

Potražnja za egzorcizmom je u porastu

Otac Lampert [svećenik egzorcist] rekao je da su mu se mnogi ljudi obratili govoreći: “Igrali smo se s Ouija pločom i odjednom je naš prijatelj počeo govoriti na ovom ludom jeziku koji nismo razumjeli. I čudne stvari su se počele događati – stvari su se kretale po kući. ” Polovica zahtjeva za egzorcizmom dolazi od nekatolika, a otac Lampert je objasnio da je “samo jedan od svakih 5000 zahtjeva netko zahvaćen potpunim demonskim posjedovanjem”. Većina slučajeva tiče se različitih načina na koje demon nekoga tlači.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er