VJERA I DUHOVNOST

Može li se vizija blaženice povezati s papom Franjom:” Lažna crkva tame napreduje, vidim Svetog Oca u velikoj tjeskobi, prima samo ograničen broj bliskih prijatelja” 

Može li se vizija blaženice povezati s papom Franjom:” Lažna crkva tame napreduje, vidim Svetog Oca u velikoj tjeskobi, prima samo ograničen broj bliskih prijatelja”  Blažena Anna Katarina Emerich, izuzetna mistična duša uz strašna i velika trpljenja dobila je vizije Isusova života.

Vizije su donosile nevjerojatne detalje, ne samo Isusova života, nego i Marije i brojnih svetaca, a zapanjujuće je to što iako nikada nije posjetila svetu zemlju, a nije niti čitala Bibliju jer je bila neuka, donosila je detalje koji su bili točni, na čuđenje brojnih povjesničara i arheologa koji su se njenim vizijama služili za otkrivanje mnogog blaga iz povijesti crkve.

U blagu koje nam je ona ostavila postoji i jedno proroštvo o Papi a koje se može povezati s papom Franjom.

Blaženica je  rekla: “Vidim Svetog Oca u velikoj tjeskobi. Živi u drugoj zgradi nego oni prije i prima samo ograničen broj bliskih prijatelja. 

Bojim se da će Sveti Otac pretrpjeti još mnogo kušnji prije nego što umre. Vidim da lažna crkva tame napreduje, i vidim ogroman utjecaj koji ima na ljude. Sveti Otac i Crkva doista su u tako velikoj nevolji da bismo danonoćno trebali moliti Boga.”

Mogu li se ovi odlomci povezati s papom Franjom?

Živi u drugoj zgradi  znamo da je Sveti Otac odlučio živjeti u kući svete Marte, a ne u papinskom stanu.

Ograničen broj prijatelja: prije nekoliko dana, na “Che tempo che fa”, papa je priznao da mu je potrebna bliskost  prijatelja i da ih je vrlo malo,  istinitih.

Lažna Crkva: Upravo smo svjedoci zapanjujućih događaja u njemačkoj crkvi gdje se većina biskupa pobunila protiv nauke svete katoličke crkve, a što je dokaz da unutar crkve djeluje još jedna, po plodovima gledajući, zaista tamna.

Molimo za svetog Oca i Crkvu.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er