MOLITVE

Molitve za začeće djeteta i zdravu trudnoću 

Začeće je vrhunac iskrene ljubavi i zajednice supružnika. To je čin koji ne može doći kada vi to zaželite već kada vam On to zada kao zadaću u vjerskom životu. Na vama je kao vjernicima da vjerujete u Njegove nakane, Njegovu volju i Njegovu ideju vašeg puta.

Sve što možete napraviti je redovno moliti, vjerovati i poštovati svog supružnika dok vam Bog ne podari čin začeća i vaše živote blagoslovi predivnim plodom Njegove i vaše ljubavi.

Molitva za začeće

Oče nebeski, danas dolazim k vama i uvijek vaš ljubazni sluga da vas zamolim za zahtjev da možete začeti dijete. Ovo je nagrada koju ću cijeniti svojim životom. Zahvaljujem vam na blagoslovima koje imam i na blagoslovu koji ću uskoro primiti.

Vjerujem u Isusovo ime i ne uzimam ga zdravo za gotovo. Volim te Gospodine cijelim srcem i znam da nisam ostavljen niti zaboravljen.

Vezani članci

Amen.

Molitva za zdravu trudnoću

Nebeski Oče, Ti znaš moju duboku želju za djetetom. Malenog voljeti i držati, njegovati, njegovati.
Daj da moje tijelo zatrudni i rodi lijepo, zdravo dijete na tvoju svetu sliku.

Uputi me u svim mojim izborima kako bi ovo začeće, moja trudnoća i rođenje moje bebe bili u skladu s tvojom voljom. Nebeski Oče i Sveta Majko, usliši ovu molitvu moga srca, uma i duha.

Amen.

Molitva za sretnu trudnoću

Dragi Bože dobrote i milosti, drži nas blizu. Tužni smo i puni nade, zabrinuti i uzbuđeni, željno iščekujemo trenutak začeća. Neka bude Tvoja volja da sretan život našeg djeteta uskoro započne.

Odaberi najbolje od nas oboje kako bi stvorio novu dušu. Stavi ga tako nježno u moju utrobu gdje ću njegovati i štititi dragocjeni dar života koji ću uskoro primiti.

Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er