MOLITVE

Molitve za Božji blagoslov i oslobođenje od svakoga zla

Molitva za oslobođenje od svakoga zla

Gospodnji Duše, Božji Duše, Oče, Sine i Duše Sveti, Presveto Trojstvo, Bezgrješna djevice, anđeli, arkanđeli i svi sveti u raju, siđite na me. Mekšaj me, Gospodine, mijesi me, puni me, uzmi me. Otjeraj od mene sve zle sile, uništi ih, razori ih, da se mogu osjećati dobro i činiti dobro. Otjeraj od mene čarolije, vračanja, crnu magiju, crne mise, praznovjerja, navezanosti, prokletstva, zlo oko; đavolsko uznemirivanje, đavolsko posjednuće, opsjednuće; sve ono što je grijeh, zavist, ljubomoru, nevjernost; fizičku, duševnu, moralnu, duhovnu, đavolsku bolest.

Izgori sva ta zla u paklu, da nikada više ne snađu ni mene ni ijedno stvorenje na svijetu. Naređujem i zapovijedam, snagom Boga Svemogućega, u Ime Isusa Krista Spasitelja, po zagovoru Bezgrješne Djevice, svim nečistim dusima, svim bićima koja me uznemiruju, da me odmah napuste, da me zauvijek ostave i da idu u vječni pakao, vezani od Sv. Mihovila arkanđela, od sv. Gabrijela, od sv. Rafaela, od naših anđela čuvara, zgnječeni pod nogama Presvete Djevice Bezgrješne!

Amen.

Molitva za Božji blagoslov

Dragi Bože,

Hvala ti za tvoju veliku ljubav i blagoslov nad našim životima.

Hvala ti na tvojoj neizmjernoj naklonosti koja nema kraja, i koja traje cijeli naš život.

Oprosti nam što ponekad zaboravimo da si ti pobliže upoznat s našim životnim putevima, i što nas, bez obzira ne grijehe naše, svakodnevno štitiš.

Molimo da danas hodamo u Tvom blagoslovu i dobroti.

Dragi Bože, daj nam snage da otvorimo prava vrata u našim životima, sebi i svojim voljenima. Blagoslovi djela naših ruku i omogući nam da ispunimo sve što si nam dao učiniti ovih dana. Molimo se da nam svojom dobrotom i ljubavlju učiniš svoj put svrhovitim, a naše korake čvrstim.

Daj nam mudrosti da čujemo tvoj glas i učini nas jakima svojom ogromnom naklonošću i milošću. Amen.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er