MOLITVE

Molitva za miran san:” Ležim u svojima mislima i nespokojan sam…”

Molitva protiv nesanice Jako sam iscrpljen i želim smoći snage. Znam da Ti sve imaš u svojim rukama i da ćeš mi pomoći vratiti skladan život, stoga ti se potpuno predajem.

Svaki put kada ne možemo zaspati jer se borimo s nesanicom, možemo zavapiti dragom Bogu da otkloni sve naše boli, brige i nemire koji nas drže budnima do dugo u noć.

Događa se da u takvim trenucima zbog teških emocija ne možemo pronaći prave riječi koje bismo uputili Bogu. U tom slučaju možete moliti ovu molitvu protiv nesanice koja je prvotno objavljena na portalu molitve.hr.

Molitva protiv nesanice

Dragi Bože, ne mogu sklopiti oka. Ne mogu shvatiti koji je razlog tomu, ali znam da me ti najbolje shvaćaš i prepoznaješ razlog mom problemu. Ležim u svojima mislima i nespokojan sam.

Gospode, molim te da uslišiš moj poziv u pomoć. Molim te da mi pružiš utjehu. Potrebna mi je tvoja pomoć da se riješim crnih misli koje me žele pokolebati. Molim Te Bože da proučiš moje srce. Ukoliko u njemu leži neka grešna misao, molim Te da me odvratiš od nje.

Vezani članci

Svjestan sam svojih mana i da ponekad smetnem s uma pokajati se zbog svojih grijeha. Ne želim da išta stoji između Tebe i mene, Bože moj.

Pomozi mi da imam kvalitetan i čist odnos sa svojim bližnjima. Obgrli me svojim milim rukama dok tugujem. Podari mi opet ono isto veselje koje me nekoć bodrilo u životu, a otkloni ovaj čemer koji želi zavladati nad mnome.

Jako sam iscrpljen i želim smoći snage. Znam da Ti sve imaš u svojim rukama i da ćeš mi pomoći vratiti skladan život, stoga ti se potpuno predajem. Podari mi san prije novog dana, nove kušnje. Uzdam se u Tebe Bože moj, jer s tobom je svaki novi dan pobjeda!

Molim te u ime Isusa,
Amen!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button