MOLITVE

Molitva za blagoslovljen i miran san: Povjeri sve svoje brige Bogu i ne brini…

Blagoslovi moj san da bih se odmorio od tereta dana, da bih u snu uronio u Tvoju spasonosnu nazočnosti primio Tvoje upute za sljedeći dan .Želim dopustiti da padnem u Tvoje dobre ruke i sve povjeriti Tebi ,jer Ti ćeš sve najbolje voditi...

Molitva

Milosrdni dobri Bože. U predvečerje ovoga dana molim Te blagoslov za sve ljude koje sam danas susreo . Kod nekih sam osjetio da im je u životu teško, da se ne osjećaju blagoslovljeni. Ti sada drži nad njima svoju blagoslovljenu ruku i blagoslovi njihovu večer i njihovu noć. Pošalji im snove koji će ih ispuniti radošću i sigurnošću da ih obavija Tvoje svjetlo i prožima Tvoja ljubav. Preobrazi spasonosnim snovima njihove teškoće i tamu, njihov strah i njihovu osamljenost. Pokaži im da im Ti sam govoriš u snu i daješ upute za život.

Na kraju ovog dana molim Te za blagoslovi za sve ono što sam danas započeo, daj da riječi koje sam danas govorio i odluke koje sam morao donijeti donesu blagoslov meni i ljudima oko mene. Blagoslovi moj san da bih se odmorio od tereta dana, da bih u snu uronio u Tvoju spasonosnu nazočnosti primio Tvoje upute za sljedeći dan .Želim dopustiti da padnem u Tvoje dobre ruke i sve povjeriti Tebi ,jer Ti ćeš sve najbolje voditi.

Blagoslovi ovu večer i ovu noć ali i sve ljude koji se boje ove noći , i tame koja ih obavija. Blagoslovi njihovu noć da postane za njih ozdravljujuća i spasonosna noć ,noć u kojoj je Tvoje svijetlo jače od svake tame. S toga blagoslovi ovu večer i noć koja se sada spušta na svijet da svima donese blagoslov i mir. Amen.

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er