MOLITVE

Molitva svetom Anti utorkom za njegov zagovor: Preporučujem ti svoju prošlost, sadašnjost i budućnost

Molitva svetom Anti utorkom za njegov zagovor Preporučujem ti sebe, svog bračnog druga i svoju djecu. Preporučujem ti svoju prošlost, sadašnjost i budućnost.

Sveti Anto, veliki sveče i čudotvorče, s vjerom i nadom utječemo se tebi i tvome svetom zagovoru kod Boga. Svojim vjernim nasljedovanjem Isusa Krista, svojom pokorom, čistoćom, pravednošću, poniznošću, ljubavlju i drugim kršćanskim krepostima, svojom izvanrednom svetošću, zaslužio si vječnu slavu kod Boga i ljudi.

Time si i nama pokazao put i primjer kako ćemo nasljedovati svoga Spasitelja Isusa Krista.
Bio si već za svoga zemaljskog života toliko drag Bogu da je Isus u liku djeteta sišao u tvoje naručje i da si, promatrajući ga svojim očima, mogao s njime tajnovito razgovarati. Sada si mu još draži u nebu.
Molimo te, zagovaraj nas kod dobroga Boga.

Preporučujemo ti, prije svega, potrebe Crkve u našem narodu i po svemu svijetu; preporučujemo ti sve svećenike da uspješno naviještaju ljudima Radosnu vijest i vode ih k pravom miru u Bogu;

zatim, sve naše redovnike i redovnice, da se žrtvuju za Krista i bližnjega; sve naše obitelji, da žive po Božjem zakonu u slozi i ljubavi; našu mladež, da ustraje u svetim idealima; naše starce, bolesnike i sve koji trpe, da strpljivo za Isusom nose svoj križ; umiruće, da preminu u milosti Božjoj, i pokojnike, da se raduju vječnoj svjetlosti neba.

Preporučujem ti sebe, svog bračnog druga i svoju djecu. Preporučujem ti svoju prošlost, sadašnjost i budućnost. (Nadodaj molitvene preporuke kako te Duh Sveti nadahne,..)
Po tebi neka bude vječna hvala i slava Bogu Ocu i Sinu i Duhu Svetomu: “Divan je Bog u svetima svojim!” Amen.

molitva sv anti

www.medjugorje-news.com

Izvor
rastimo u gospodinu
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er