MOLITVE

Molitva sv. Pelegrinu za ozdravljenje od raka i teških bolesti

Molitva sv. Pelegrinu za ozdravljenje od raka i teških bolesti “Zatraži od Boga i naše drage Majke da izliječe bolest koju ti predajem “

Molitva za ozdravljenje od raka

O veliki sv. Pelegrine, tebe su nazivali „Veliki“, „Moćni“, „Čudotvorac“ zbog tvojih brojnih čudesa koja si dobio od Boga za one koji su se tebi utjecali. Puno godina ti si nosio u svom tijelu bolest koja je razorila tvoje mišiće i koja je postala mjesto izvora svih milosti kada ljudska snaga više nije mogla izdržati. Bio si nagrađen viđenjem Isusa koji je sišao s Križa da ozdravi tvoju bolest.

Zatraži od Boga i naše drage Majke da izliječe bolest koju ti predajem. (Ovdje zastani i u tišini srca izgovori naziv bolesti za koju moliš). Potpomognut tvojim snažnim zagovorom mogu sada i u vječnosti pjevati Bogu pjesmu zahvale za Njegovu veliku dobrotu i milost. Amen.

Molitva  sv. Pelegrinu za ozdravljenje od raka

Zbog širenja gangrene Pelegrinu je bila zakazana amputacija desne noge. Noć prije operacije svetac je proveo u molitvi u kojoj mu se ukazao Isus i dotaknuo bolesno područje. Sljedećeg jutra Pelegrin je bio izliječen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button